Znači, sad imam treću po redu omiljenu epizodu.
Jedna od boljih stvarno. Veoma mi se sviđa radnja serija, i KONAČNO je tu Klaus
Moram priznati da mi se više sviđa Alaric kao bad gay, ovo je ODLIČNO odglumljeno
Ne sviđa mi se što Matt i Liz zezaju Caroline, ne znam koji im je cilj?
Pa ljudi moji, i ona treba da bude srećna.
Mislim da i Liz ima neki opaki plan.
Ne sviđa mi se to.
Inače, da pređem na ples i te stvari... prošli je bio bolji
ali je na ovom bolja radnja, realno.
MNOGO mi se svidelo kada je bilo: "For Elena, from Klaus."
I daaa, scena kada Stefan PREDAJE Elenu Damonu. Kako je to majstorski izvedeno ne verujem
I wanna dance with Damon
_
Podsetilo me na njihov ples u 6-toj knjizi na balu... ali to je bilo daleko dublje, romantičnije i bolje.
Omiljeni citati definitvno: "But, on the end of the day, I'll be the one who will keep her alive..." - i znam da to misli. On če jedini biti u mogućnosti da je spase, Stefan nikada to nije bio niti će biti.
I naravno ono: "I will always choose you..." - doduše to jeste malo sebično, ali to je Damon, ipak. On bi dao sve za nju, iako to uključuje sve živote u MF, čak i svoj.
Bonnie i Damon su odličan tim, i njihov ples mi se dopao. Jeremy je ljubomoran
Njihova suradnja me očarala, extra su to odradili.
Ja sam stvarno mislila da je Bonnie mrtva, da je gotovo...
Ali kada je Damon došao, znala sam da ne bi bio onako hladan kada Elena onako plače. Znala sam da ima nečega.
I onda kasnije... surprise...
Kao nikad, bilo mi je žao Elene, kako se isplakala jadnica.
I btw kada je Bonnie pitala: "Would you do the same for me?"
Elena kakva je, kakvu sam je ja upoznala je dosta sebična i misli samo na sebe. Mislim da ona ne bi uradila isto. Našla bi neku drugi način - njeno srednje ime je KOMPENZACIJA.
Ali opet ne znam...
I ona scena je bila tužna, i Stefan je bio pogođen isto.
Ali mislim da su bolje mogli uraditi onu scenu borbe, msm samo neki light effects i to... može to i bolje
Ali efekat je dobar.
BILO MI JE TAKO ŽAO JEREMYA. Jadnika prvo prebili a onda mu cura mrtva.. cc.. U stvari, je li ... nije.
Katherine je sadista, druže, a Klaus mazohista, svega mi.
qq, kako je naterao da se izbode, jadnica
Meni je nje žao, i ako umre, serija neće nikada biti ista, osim ako ne dođe Charlotte ili Meredith. (DAJ BOŽE
)
Opet mi se soundtrack ne sviđa
Nema ni jedna dobra pesma.
Trebaju da porade na tome...
I celu seriju mi je zastajalo, pa mi je blokiralo, pa neće.. pa se premestim na drugi komp... i ako nastavim da pišem zakasniću u školu -.-