Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

18. The Last Dance

+4
Ivana
♦Black♦Betty♦
DEfire
NinaTheVampire
8 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

118. The Last Dance Empty 18. The Last Dance Pet Apr 15, 2011 9:10 am

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

POSLEDNJI PLES - Srednja škola se priprema za ples čija je tema 1960-te i počinju primati uznemiravajuće poruke od Klausa preko neobičnog izvora. Bonnie poušava da uvjeri Jeremija da ona ima dovoljno moći da pomogne Eleni, ali Jeremy, zabrinut, odlazi kod Stefana po savjet. Caroline ubjedjuje Matta da ju odvede na ples. Damon i Alaric pojavljuju se na plesu kao pratioci, očekujući Klausa da se pojavi, ali Klaus igra sa njima komplikovanu igru koja ih nastavlja zbunjivati. S vremenom, Damon dolazi na ideju za novi plan koji iznenadjuje i zabrinjava sviju.

Šta mislite o epizodi The Last Dance?

218. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Pet Apr 15, 2011 9:20 am

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

Znači epizoda je odlična!!! Oduševljena sam koliko je Elena pametna , znači kad je rekla Damonu "We're find another way" baš sam razmišljala da ožive Elijaha. Znači bravo Elena! E sad je samo pitanje hoće li on stati na našu stranu :O

Kako mi je žao Caroline, ali Matt i mama od Caroline me uopšte ne zabrinjavaju, šta njih dvoje mogu pored čitave armije vampira ^^ Kad će Tyler da se vratiiiiiiii :D

DELENA DELENA DELENA DELENA DELENA DELENAA <3 BIĆEE NEŠTOOO HIHIHIIII... divni su zajedno, a Damon je najhotije storenje na planetiii i Elena imaa da bude sa njim 100% ahahahah <33 duše moje volim ih...

Stefan mi počeo ići na sve i jedan mogući živac, i Damon je u pravu druuužeeee!!! "And at the end of the day I'll be the one who keeps her alive" :) značii braaavooo, i nek se Stefan malo zapita da nije toliko savršen kao što on misli, stupid -.-'

DAMON JE ONAJ PRAVI KOJI VPOLIL ELENU A NE ONAJ KU*AC OD STEFANA (sorry na rijecniku pod utiscima sam xD)

Kako me prepalaaa Bonnieeee, plakalaaa sam ajmeee koliko kad su svi pomislili da je umrlaaa, znaci kao kisna godina sam plakala, je*emti sve kako me prepalo :( I kako mi je Damona bilo zao kad ga je Elena osamarila, a vidi se da ju voli vise od sebe, i kad je rekao "I will always choose you" <33333333333 joooooooooooooooojjj Bože, znaci savrseeena epizodaaa,

AND YES

Dear Klaus,
let Katherine die, please!
Your, Nina.

KATH GO TO HELL!!! :D

318. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Pet Apr 15, 2011 9:59 am

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

NinaTheVampire ::Znači epizoda je odlična!!! Oduševljena sam koliko je Elena pametna , znači kad je rekla Damonu "We're find another way" baš sam razmišljala da ožive Elijaha. Znači bravo Elena! E sad je samo pitanje hoće li on stati na našu stranu :O

Kako mi je žao Caroline, ali Matt i mama od Caroline me uopšte ne zabrinjavaju, šta njih dvoje mogu pored čitave armije vampira ^^ Kad će Tyler da se vratiiiiiiii :D

DELENA DELENA DELENA DELENA DELENA DELENAA <3 BIĆEE NEŠTOOO HIHIHIIII... divni su zajedno, a Damon je najhotije storenje na planetiii i Elena imaa da bude sa njim 100% ahahahah <33 duše moje volim ih...

Stefan mi počeo ići na sve i jedan mogući živac, i Damon je u pravu druuužeeee!!! "And at the end of the day I'll be the one who keeps her alive" :) značii braaavooo, i nek se Stefan malo zapita da nije toliko savršen kao što on misli, stupid -.-'

DAMON JE ONAJ PRAVI KOJI VPOLIL ELENU A NE ONAJ KU*AC OD STEFANA (sorry na rijecniku pod utiscima sam xD)

Kako me prepalaaa Bonnieeee, plakalaaa sam ajmeee koliko kad su svi pomislili da je umrlaaa, znaci kao kisna godina sam plakala, je*emti sve kako me prepalo :( I kako mi je Damona bilo zao kad ga je Elena osamarila, a vidi se da ju voli vise od sebe, i kad je rekao "I will always choose you" <33333333333 joooooooooooooooojjj Bože, znaci savrseeena epizodaaa,

AND YES

Dear Klaus,
let Katherine die, please!
Your, Nina.

KATH GO TO HELL!!! :D

I cried, a lot.

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

418. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Pet Apr 15, 2011 10:02 am

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

I know how you feel, babe <3 :) I cried too. :/

518. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Pet Apr 15, 2011 4:31 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Kada je Damon, na kraju ono rekao "I would alway choose you", taman nakon što sam prestala histerisati i plakati, samo mi suza poteče. KAKO SU SAVRŠENI.
Bože Stefane, kako ne shvataaš :(

618. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Pet Apr 15, 2011 5:42 pm

♦Black♦Betty♦

♦Black♦Betty♦
Eternal stud
Eternal stud

da samo kopiram šta sam već rekla, pa ću još onda dodati..

ja ::ja sam razočarana.... -.-
ona scena gdje damon i elena plešu i kad on kaže "I've got moves you haven't seen before" nije ista kao u trejleru... ne vidi mu se faca... -.-

a ostatak epizode mi je super...
ono kad je klaus natjerao ketrin da se bode... 18. The Last Dance 323345

prvo nisam vjerovala da će boni poginuti tek tako...
znala sam da ima nekakva caka sa tim... ali sam ja mislia da nije možda njoj damon dao svoju krv prije nego što je otišla da se bori, pa bi kao onda postala vampir, i tu sam se pitala jel' mogu vještice uopšte postati vampiri... o.O
ali bi bilo kul da mogu... xDDD

i onda kad sam vidjela da je elena opičila plakati i histerisati k'o luda... tad mi je malo falilo da zaplačem... ali nisam... zato što je damon tražio da se riješi tjela i to mi je bilo sumnjivo...
a kad ju je polako spušta u gepek, skontala sam da neš' ne štima...

baš me zanima s' kim će elajža biti sad.... xDD
tj. na čijoj strani...

uglavnom... predobar mi je kraj kad pričaju stefan i dejmon...
kad dejmon kaže nešto u fazonu kako jeste on možda ubica i okrutan je i možda ga elena mrzi, i ne gleda na kolateralnu štetu kao stefan, "but, at the end of the day, I'm the one who keeps her alive."
i kad je rekao eleni da će uvijek izabrati nju...

sve u svemu, naj scene su mi kad elena i dejmon plešu.... tj. onaj dio što se ne vidi... -.-
i ove 2 scene kad dejmon priča sa stefanom i elenom...

a onda, da zaboravila sam kerolajn... i meni je žao...
duša... T.T

nina vidim ti si se pravo uživjela... xDD
na našu stranu
xDD

a sa ovim se slažem do poslednjeg slova:

daaaa... i meni je bilo žao dejmona kad ga je ošamarila...
mslm, znam da ga nije pravo zaboljelo, ali ga je zaboljelo "u dušu".... xD (nmgu naći bolji izraz)
i onda kad joj je obajsnio...
što bi kod nas rekli: "valjuknuo jeoj je ćevap" xDD
nekad joj i treba... elena zna biti prenagla ponekad.. i previše optućuje damona...

i ona scena na početku kad treba da ih ozove u kuću.,, xDD
prejačka je....

jao Damon <3333
dusha... <3
18. The Last Dance M01518. The Last Dance M01618. The Last Dance M05518. The Last Dance M20718. The Last Dance M18918. The Last Dance M015
ok i'll stop fanirling now... 18. The Last Dance M024

http://www.artworldforum.net

718. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Pet Apr 15, 2011 8:42 pm

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

ahahhaha Gaga, stvarno jesam se uzivjela, ja se osjecam kao dio te serije xD :D jao kako mi je drago sto se slazemo...

Azrice duso moja, isto razmisljamo sto se tice delene <3 :)

818. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Pet Apr 15, 2011 11:16 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

E sad kad vidi da si je nazvala Gaga xDD
Epizoda je preeeeedobra. OBOŽAVAM DAMONAAA! Kako je pametan, kako je samo smislio sve ono, ne vjerujem. *_*

Elena me nanervirala kad je udarila Damona... sve i da jeste Bonnie umrla, šta ona njega ima udarati i uvijek kriviti za nešto. Da nije njega, do sad bi umrla 16 puta.

Extra mi je scena kad Elena i Damon plešu i ova na kraju kad je rekao da će uvijek izabrati nju.
Tu me podsjetio na Bellu kad je Jacobu govorila da će uvijek izabrati Edwarda xD

I koooooooja scena kad je damon plesao sa onim nekim curama, tačno zna i pokrete i sve, I was like whaaaaat :D Vrtila sam tu scenu 3-4 puta. HAHAHA, koji lik, njemu je uvijek zabavno :D

Bilo mi je toliko žao zbog Bonnie, i Elene kad je plakala, sva sam se naježila... Ali na kraju je sve ispalo dobro, zahvaljujući ljupkom, neodoljivom, prepametnom, jedinstvenom, sexy, savršenom Damonu.

Klaus, i on je pametan al Damon je Damon :D nema mu ravnog.

I sad na kraju kad je Elena krišom izašla iz kuće govorila sam 'Seljanko, glupačo, idiote'... možda to i jeste dobra ideja, al mrzim kad tako nešto taji od ove dvojice a onda histeriše na njih kad oni njoj nešto ne kažu.

Katherine se ubada u nogu - ahhahahah, kuja, tako joj i treba. Al ne bi ja da crkne, zanimljiva mi je :D

918. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Pet Apr 15, 2011 11:31 pm

♦Black♦Betty♦

♦Black♦Betty♦
Eternal stud
Eternal stud

Gaga? -.-"
i'll ignore that, zato što nećem da spamam...

ivana ti samo kopiraš svoj komentar i onda ga svuda istog stavljaš.... xDD

nego... slažem se za plesanje... koji je on kralj... xDD
ali nije bilo one predobre scene iz trejlera, tj. nije se vidjela njegova faca....
a da vam je samo bilo vidjeti željku, sanelu i mene kad smo u školi gledale trejler i vidjele damonovu facu, i sve 3 u isto vriijeme: "aaaaaaa" (ali ono "aaaa" kao: duuuušaaaaa-kotate?)...
i svi nas gledaju čudno (ovi iz razreda xDD)....

a ne bih ni ja da ketrin umre... i meni je zanimljiva... pogotovo kad se bode.... >xDD

Elena me nanervirala kad je udarila Damona... sve i da jeste Bonnie umrla, šta ona njega ima udarati i uvijek kriviti za nešto. Da nije njega, do sad bi umrla 16 puta.

slažem se potpuno,....

mrzim kad tako nešto taji od ove dvojice a onda histeriše na njih kad oni njoj nešto ne kažu.
i sa ovim se slažem...

http://www.artworldforum.net

1018. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Sub Apr 16, 2011 12:48 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

slažem se sa skoro svime što ste vi napisali :D

Super he epizoda zaista. Drago mi je da je Damon rekao Stefanu, kao, dok se ti Stefane brineš da nju psihički ne povrijediš, na kraju dana, ja ću biti taj koji će je održati na životu! JEJ. NEKA MU JE REKAO!
Simpa mi je ona scena na početku kada Damon se zakune Eleni da se neće glupirati, i to. JOOOJ. KAKO SU SAVRŠENI.

1118. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Sub Apr 16, 2011 5:43 pm

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

uuu extra je epizoda...
Jao jedva cekam kada ce Katherine da umre...
Zao mi je Alarica i to sto je Klaus zauzeo njegovo tijelo...
Damon je extra u ovoj epizodi mada sam bila ljuta kada je rekao Bonnie da mora da spase Elenu po svaku cijenu ali naravno tada nisam znala sta ce nakraju biti
I to sto se sjetio stvarno je bilo super....
Zao mi je bilo Elene kada je onako plakala za Bonnie i zaista se nadam da ce naci neki nacin da spasi i sebe i Bonnie..
Jeremy je predivan oram to da kazem
A Stefan je ..pa Stefan zaista je super i zaista je pokazao da voli Damona u onoj sceni kada je rekao da nije Damon kriv vec Klaus i onaj pogled kada je Elena osamarila Damona bas se vidjelo da mu je zao...
Elena je mozda ispala malo nezahvalna i gruba tu ali vjerujem da je to uradila zato sto je bila povrijedjena..Bar se na kraju izvinila...
Damon i Stefan su na [pocetku bas suradjivali mada mislim da je Damon trebao da kaze Stefanu istinu iako bi ovaj rekao Eleni
ali jednostavno Stefan je takav ne zeli da povredjuje ljude kao sto Damon kaze...Ali jednostavno Stefan zna da bi povrijedio Elenu kada bi dozvolio da se Bonnie ubije a on ju voli i ne moze to da gleda
Damon ju isto voli da ali on je malo manje bezosjecejan oko toga...
Mislim da bi ta zadnja Damon&Stefan scena mogla da preokrene nesto u Stefanu da i on pocne da razmislja poput Damona...
Matt&Caroline su mi super mada mi je zao sto Matt tako iskoristava Caroline i radi joj to sve iza ledja..
Najbolje scene su mi ona Bonnie-Klaus-Alaric kada sve leti oko njih i kada je Bonnie pokazala svoje moci na Damonu i ona njegova faca kada je ustajao..xD
Joooj jedva cekam sledecu epizodu bice jos jos jos bolja od ove..xD

1218. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Sre Apr 20, 2011 10:55 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Znači, sad imam treću po redu omiljenu epizodu.
Jedna od boljih stvarno. Veoma mi se sviđa radnja serija, i KONAČNO je tu Klaus HAPPY
Moram priznati da mi se više sviđa Alaric kao bad gay, ovo je ODLIČNO odglumljeno ^^
Ne sviđa mi se što Matt i Liz zezaju Caroline, ne znam koji im je cilj?
Pa ljudi moji, i ona treba da bude srećna.
Mislim da i Liz ima neki opaki plan.
Ne sviđa mi se to.

Inače, da pređem na ples i te stvari... prošli je bio bolji XDD ali je na ovom bolja radnja, realno.
MNOGO mi se svidelo kada je bilo: "For Elena, from Klaus."
I daaa, scena kada Stefan PREDAJE Elenu Damonu. Kako je to majstorski izvedeno ne verujem ♥️
I wanna dance with Damon ♥️_♥️
Podsetilo me na njihov ples u 6-toj knjizi na balu... ali to je bilo daleko dublje, romantičnije i bolje. trzut

Omiljeni citati definitvno: "But, on the end of the day, I'll be the one who will keep her alive..." - i znam da to misli. On če jedini biti u mogućnosti da je spase, Stefan nikada to nije bio niti će biti.
I naravno ono: "I will always choose you..." - doduše to jeste malo sebično, ali to je Damon, ipak. On bi dao sve za nju, iako to uključuje sve živote u MF, čak i svoj.

Bonnie i Damon su odličan tim, i njihov ples mi se dopao. Jeremy je ljubomoran ♥️
Njihova suradnja me očarala, extra su to odradili.
Ja sam stvarno mislila da je Bonnie mrtva, da je gotovo...
Ali kada je Damon došao, znala sam da ne bi bio onako hladan kada Elena onako plače. Znala sam da ima nečega.
I onda kasnije... surprise...

Kao nikad, bilo mi je žao Elene, kako se isplakala jadnica.
I btw kada je Bonnie pitala: "Would you do the same for me?"
Elena kakva je, kakvu sam je ja upoznala je dosta sebična i misli samo na sebe. Mislim da ona ne bi uradila isto. Našla bi neku drugi način - njeno srednje ime je KOMPENZACIJA.
Ali opet ne znam...

I ona scena je bila tužna, i Stefan je bio pogođen isto.
Ali mislim da su bolje mogli uraditi onu scenu borbe, msm samo neki light effects i to... može to i bolje SHOCKED2
Ali efekat je dobar.

BILO MI JE TAKO ŽAO JEREMYA. Jadnika prvo prebili a onda mu cura mrtva.. cc.. U stvari, je li ... nije.

Katherine je sadista, druže, a Klaus mazohista, svega mi.
qq, kako je naterao da se izbode, jadnica gtukig
Meni je nje žao, i ako umre, serija neće nikada biti ista, osim ako ne dođe Charlotte ili Meredith. (DAJ BOŽE gkck )

Opet mi se soundtrack ne sviđa OUCH
Nema ni jedna dobra pesma.
Trebaju da porade na tome...

I celu seriju mi je zastajalo, pa mi je blokiralo, pa neće.. pa se premestim na drugi komp... i ako nastavim da pišem zakasniću u školu -.-

http://www.iansbalkan.com

1318. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Pon Jul 04, 2011 6:21 pm

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Bilo mi je malo gadno kada je Klaus naterao Kathernine da se ubode,inače ostatak epizode mi se svideo.Na trenutak sam pomislila da je Bonnie stvarno mrtva, čak sam i suzu pustila.Ja obožavam Bonnie.

1418. The Last Dance Empty Re: 18. The Last Dance Pet Jul 15, 2011 9:05 pm

УИнђијуИмаЂунгла

УИнђијуИмаЂунгла
Eternal stud
Eternal stud

'nako,nije mi epizoda bila nesto..Ketrin je bila fina..<3

http://www.avril-balkan.com/forum

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu