Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

20. The Last Day

+2
DEfire
heyMcqueen
6 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

120. The Last Day Empty 20. The Last Day Pet Apr 29, 2011 7:10 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

NIKAD JE VEOMA DUG PERIOD - Damon je voljan da ode do ekstremnih granica da bi sprečio da Elena bude žrtva Klausovog plana da poništi prokletstvo. Damonovi postupci ga stavljaju u loš odnos sa Stefanom, i tenzija koja se počela krčkati između braće zbog njihovih različitih planova kako da spase Elenu eskalira u ogroman konflikt. Tyler se vraća u Mystic Falls nakon uznemiravajućeg telefonskog poziva. Sa punim mesecom koji obeležava dolazak žrtvenog rituala, Stefan i Elena provode romantični dan zajedno - bojeći se da bi im mogao biti poslednji.

Šta mislite o epizodi The Last Day?

http://www.iansbalkan.com

220. The Last Day Empty Re: 20. The Last Day Pet Apr 29, 2011 3:12 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

a ću kratko :) Epizoda je super.
Elena je KONAČNO pogledala Damona, uzela ga za ruke, bez onih sumnji ili trzaja kao prije "I can't lose you." - "You won't."
Uzbudljiva, napeta. Pretrnila sam kad sam vidjela Jennu kako leži, mislila sam da je ona 'ta' koja će umrijeti u ovoj epizodi, ali ipak ne .. vampir, DAMN. -.-
I dalje sam tim Damon i i dalje mi ide na živce Stefan. ne znam koji mu je -.-

Epizoda je fantastična, nekako ulijeva želju za sljedećom epizodom, tako da već sada razmišljam o sljedećem četvrtu. bolesti -.- hahaha. LOVE IT.

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

320. The Last Day Empty Re: 20. The Last Day Pet Apr 29, 2011 4:22 pm

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

Upravo pogledala. Plačem. Mrzim Stefana. Damon ne smije umrijeti. Mislim daj stvarno! Katherine bitch, aj ae mogu preživjeti nju. Caroline i Tyler <3 Damon NE SMIJE UMRIJETI ponavljam. Previše ga volim. -.-'

420. The Last Day Empty Re: 20. The Last Day Pet Apr 29, 2011 5:24 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Naravno. I NEĆE. t-u-ž-b-a.

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

520. The Last Day Empty Re: 20. The Last Day Pet Apr 29, 2011 5:51 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Epizoda je toliko dobra da je premalo da kažem 'predobra', mislim da je svako komentarisanje suvišno... ali ću ja ipak komentarisati ^^

Nisam ni ja sigurna da bi onaj eliksir uspio oživjeti Elenu i pretpostavljam da je i Stefanu i Damonu bilo teško. Samo što je Stefan uvijek spreman da poštuje Eleninu odluku, makar je to koštalo i života, ali Damon je izgleda previše voli, iako je ta njegova ljubav maljko sebična. Pošto je ono što je uradio stvarno sebično, iako mi je drago što je natjerao da pije njegovu krv, sad će biti uzbudljivije. Ona scena kad se drže za ruke je taaaaako *___*

Sva sam se stresla kad sam vidjela kako Stefan šamara Damona, ako ga nije puknuo bar 5 puta -.-'' Bilo mi je kao da mene udara. Razumijem da je bio bijesan ali brate... I onda kad ga je Damon probo onim govnetom, uopšte mi ga nije bilo žao, jer koliko god to boljelo sigurno je Damonu bilo gore. Jer je vjerovatno već u tom trenutku shvatio da je 'screw up' što je kasnije i rekao, a on ga samo osuđuje. Mislim znali smo da Stefanu neće ništa biti od onog bodeža il šta je već bilo.

Ne mogu ni zamisliti kako je Jenni. Za nju je sve to novo a šta se sve dešava, uh -.- Jenna&Alaric kiss ♥️♥️♥️ Drago mi je što su se pomirili i što se Alaric vratio... I glupo mi je što je Jenna pretvorena u vampira i žao mi je zbog toga, nisu trebali nju :s Al dobro, šta bi sad...

Sviđa mi se dio kad se Elena i Stefan penju i kasnije ono kad gledaju zalazak sunca. I baš mi je bilo žao Elene ono kad se rasplakala. Takođe, bilo mi je žao Stefana u sceni kad je Klaus došao po Elenu, on nije mogao ništa da uradi, nego samo da stoji. I ono kad mu je Elena rekla da zažmiri... tu sam se ja rasplakala.

Caroline i Tyler ♥️
Damon dolazi da ih spasi ♥️
Matt puca u onog lika ♥️
Taj dio mi je bio predobar. Iako na kraju uzalud što ih je Damon pronašao, Klaus ima "rezervni plan, rezervnu vješticu, rezervnog vukodlaka (mada moram priznati da mi je drago što je to Jules) i rezervnog vampira -.-' "
Prvo sam kontala da je taj rez. vampir Damon, kao i on xD
Nervira me Katherine. A nisam pažljivo slušala dio kad ona Damonu govori da joj je žao pa to nisam ni skontala, što joj je žao, šta je uradila? Jel ona i kad je rekla Damonu da su Caro i Ty u onoj poćini sarađivala s Klausom?

I ono na kraju 'rekao je da si skoro mrtav' i 'šta je ovo?', a ono na ruci ugriz vampira... i tu sam počela plakati i derati se 'Ne Damona, ne Damona'... Ali bilo bi glupo kad se ne bi izvukao, tj. vjerujem da neće umrijeti da će nešto poduzeti. MORAJU!

620. The Last Day Empty Re: 20. The Last Day Sub Maj 07, 2011 9:47 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

N everujem da opisati. Net mi se dekonektovao i sve se izbrisa -.-

Ovako: Dugo se nisam isplakala ni na jednu epizodu TVD-a ali ova me dovela do hroničnog plača na sceni Eleninog govora:
"I don't want to be a vampire. I wanna have a family. I wanna be a mother, have kids..."
Ljuba moja kako mi je žao i nje i Stefana kroz šta sve prolazii ♥️

Tyler se vratio. Ljudi moji, da li je to što ga dugo nisam videla, ili je Michael postao još zgodniji SHOCKED2

Matt je jako hrabar spasio je Damona u psolednjem času. Ubili bi ga da nije -.-

Caroline i Tyler se ponovo susreću ♥️ Bez reči su bili oboje, pobres ♥️

Jenna, kako mi je žao žene je li normalno to SHOCKED2
I onaj poljubac sa Alaricom mi je bio epic. Jalaric ♥️
Mnogo mi je žao što je tek saznala za vampire, a postala vampir. Jadnica. Ubiće je ovo gtukig

Which brings me to Damon. On je jako nestabilan u poslednjim epizodama. Msm znam da je upset, ali mora malo da spusti loput, što se kaže.
On jeste, koliko god bio iznerviran, uvek ima neki plan da spasi nekoga koga treba, ali opet je to sve za Elenu.

Stefan jadni, i njega mi je žao. Ostao je prazne ruke kada je Klaus odveo ELenu gtukig

Liz je debil realno -.- Ona ima nešto opako protiv vampira SHOCKED2

Onda, ne znam... šta još?

O daaa, ubiću se ako Damon umre. Ne interesuje me treća sezona. Ubiću se. aaaaa, od svih Tyler morao njega da ugrize, ladno je mogao Matta ili Caroline, on Damona našao -.-

Qqq... ubiću. se... evo sad ću odgledati sledeću epizodu, pa da vidimo šta će biti SHOCKED2

http://www.iansbalkan.com

720. The Last Day Empty Re: 20. The Last Day Ned Maj 08, 2011 4:35 pm

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

pa upravo pogledala...

moram da kazem da nimalo ne razumijem Damona bar ne u ovoj epiozdi...
Msm sta je htio postici s tim da Elenu pretvori u vampira...alo co`ece to nikako ne ide...

Stelena su divni joj kako je Paul odlicno odglumio i ona scena njihovog rastanka je stvarno.......

Klaus mi malcice ide na zivce ali Josephov naglasak mi je tako sexy ljudi moji...xD

Zao mi je Jenne stvarno nije zasluzile i zbog ovog mrzim Katherine jos vise.....
Il` se meni to cini ili se Tyler pretvorio u pravog frajera..xD
Stvarno je hot sa onom frizurom ...... O.O
Zao mi je i nega i Caroline kada ih onako zarobe a Caroline kaze da nije trebao da se vrati...
I ona njihova scena kada se srecu msm tu se vidi da ima nesto i sa Carolinine strane.....

Nema Jeremyja to je minus..xD

Katherine ja prava kucka..Samo misli na sebe to je tako idiotski da nemam sta vise da kazem...

Svidja mi se ona scena Stelene na onom brdu ili sta je vec..Posebno mi je ono kada ona kaze da nece da bude vampir a Stefan samo da pocne da place..Divni su...

Kako me je samo Matt iznenadio i to pozitivno..Kako se samo pokazao hrabrim i da voli Caroline...

Damon je los...xD
Msm radi neke stvari koje su jako sebicne jer ne daje mogucnost izbora i po tome je totalno drugaciji od Stefana

Joj ona scena njihove borbe alaj su se izmlatili..Msm razumujem ja Damona ali o5 msm da je zasluzio bar pola od onog sto je dobio...

A dobra je epizoda i sve to..moram sutra da pogledam sledecu..

P.S. ja ne mogu da vjerujem da je Adelisi zao Stefana...haha

eto toliko

820. The Last Day Empty Re: 20. The Last Day Pon Jul 04, 2011 6:36 pm

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Kako je Katherine sebična...I hate her.Sviđa mi se scena sa Stefanom i Elenom...baš je tužna.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu