Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Teen Choice Awards >> TVD Wins Five

+3
Carla Elisabeth
Salvatore♥
heyMcqueen
7 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 12:50 pm

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Tumblr_lplp5y9NOP1qc5lm7o1_r1_500

Vampirski Dnevnici su osvojili pet Teen Choice nagrada:

* Choice TV glumac: Fantasy/Sci-Fi – Ian Somerhalder
* Choice TV glumica: Fantasy/Sci-Fi – Nina Dobrev
* Choice TV: Ženski kradljivac scene – Kat Graham
* Choice TV: Muški kradljivac scene – Michael Trevino
* Choice TV Sci-Fi serijal: The Vampire Diaries

Video možete pogledati ovde!
Slike možete pogledati ovde!

Izvor: Twitter/Facebook/Tumblr/HollywoodReporter
Prevela: Anette
© Ian Somerhalder Balkan

http://www.iansbalkan.com

2Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 1:22 pm

Salvatore♥

Salvatore♥
Whole new world
Whole new world

Diiivno, zasluzili su <3

Samo ne mogu da verujem da je za Female Hottie dobila Selena, a za Male Hottie Justin Bieber O.o Pa ljudi on nije musko!
Pored Iana i Taylora on nije trebao ni da bude na toj listi -.-

3Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 1:23 pm

Carla Elisabeth

Carla Elisabeth
My life lacks
My life lacks

Jao predobro. Naravno da su trebali oni pobijediti :D
Jel ima neka lista il neki snimak di možemo pogledati cijelu dodjelu nagrada i s drugim glumcima i estradnjacima?

4Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 1:26 pm

Salvatore♥

Salvatore♥
Whole new world
Whole new world

Ima lista:
http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Teen_Choice_Awards

A ima i na youtube-u po delovima:
https://www.youtube.com/watch?v=0m6oqN3Dgy8
to je prvi deo, pa dalje ces naci :D

5Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 1:49 pm

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Ja sam sinoć pola izgledala na live streamu.
I meni je mnogo krivo što su Selena i Justin dobili to -.-
I krivo mi je što je Pattinson osvojio nagradu za Choice actor i Choice vamp -.-

Ian ili Michael su trebali dobiti choice actor, a Ian definitivno Choice Vamp.. ne tamo neka vila -.-

6Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 2:02 pm

Salvatore♥

Salvatore♥
Whole new world
Whole new world

Daa, to sam zaboravila, trebao je da dobije za vampira -.-

7Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 2:31 pm

kitten.

kitten.
Sexiest Beast
Sexiest Beast

O moj Bože, kako je samo uzak u struku i jebeno prezgodan ^^ o Iane, pojedi me :PP Isus kako je leeeeep, OMG OMG OMG OMG, ne mogu disati kad ga vidim, prevrćem se, IMAM NAPAD LUDILA XD
Svaka čast što su pobedili ^^ Drago mi je. Daske za surfovanjee ♥️ HOĆU JA IANOVU XDDD

8Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 3:13 pm

Salvatore♥

Salvatore♥
Whole new world
Whole new world

Sara ::O moj Bože, kako je samo uzak u struku i jebeno prezgodan ^^ o Iane, pojedi me :PP Isus kako je leeeeep, OMG OMG OMG OMG, ne mogu disati kad ga vidim, prevrćem se, IMAM NAPAD LUDILA XD
Svaka čast što su pobedili ^^ Drago mi je. Daske za surfovanjee ♥️ HOĆU JA IANOVU XDDD
hahahahahahahhah, jao ti nisi normalna XDD
Ali definitivno se slazem s tobom XDD

9Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 3:55 pm

kitten.

kitten.
Sexiest Beast
Sexiest Beast

Ja sam užasno NAPALJENA na njega, znači, ne trebam ni vidjeti njegovu sliku već mi se manta od napaljenosti i steže mi grlo :S HAHAHAHA
Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Tumblr_lpl40ex3qW1qgbguro1_500
Hot as hell :O
ČAK NI MAJICE NIJE ISPEGLAO, ALI I DALJE JE JEBOZOVAN TAKO U SAMO OBIČNOJ PAMUČNOJ SIVOJ JEBENOJ IAN SOMERHALDER HOT MAJICI XD

10Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 5:10 pm

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Ne kopiraj me :PP

11Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pon Avg 08, 2011 5:33 pm

Salvatore♥

Salvatore♥
Whole new world
Whole new world

ČAK NI MAJICE NIJE ISPEGLAO
hahahahahahahhahaha, jao sta ti primetis XDD

12Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Uto Avg 09, 2011 9:03 am

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

ni ja ne peglam svoje pa sta..xD

meni je drago sto su pokupili sve ove nagrade mada nije ko prosle godine

13Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Uto Avg 09, 2011 10:52 am

kitten.

kitten.
Sexiest Beast
Sexiest Beast

Anette ::Ne kopiraj me :PP

Ne kopiram te :PP
Ja mogu sve da primetim xDD

14Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pet Avg 19, 2011 8:13 pm

Fairy Of Regrets

Fairy Of Regrets
Throw a dollar
Throw a dollar

brate, dosta je i pet nominacija, a ne nargada 0_0 svaka cast njima ^^

15Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Empty Re: Teen Choice Awards >> TVD Wins Five Pet Avg 19, 2011 8:41 pm

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Svaka im čast, zaista. VERRY HAPPY

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu