Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Beba u “Vampirskim dnevnicima”?

+3
Lidija
Chèri
heyMcqueen
7 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Empty Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Uto Nov 15, 2011 11:30 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Beba u “Vampirskim dnevnicima”? 111114mag-vampire-diaries1

Koje su šanse da i u “Vampirskim dnevnicima” vidimo vampirsku bebu Elena i Stefana, kao što je to slučaj kod Belle i Edwarda u Sumraku: Praskozorje?” – pitala je obožavateljka Ashley, preko e-maila, novinara e-stranice TV Guide, William Keck-a.

Ashley, tvoje pitanje je gotovo pa izbezumilo Paula Wesleya (Stefan). “Kako to vampiri imaju bebe?” on pita. “Da li je i beba vampir? Da li je rođena mrtva? Besmrtna? Da li dolaze zajedno sa bejbi očnjacima? Da li ostaju u tom razdoblju bebe?”

Na svu sreću, Nina Dobrev (Elena) se uključila i odgovorila Paulu. “Mi smo već rekli da vampiri ne mogu da rađaju, tako da bi Elena morala da zatrudni sa nekim drugim – a da nije Salvatore,” kaže ona. “I mislim da bi jedini način da Julie & Kevin to napišu bilo da ja ostanem trudna u pravom životu, a šanse da se to desi u narednoj deceniji su ravne nuli.”

Prevela: Anette
Izvor: TV Guide
© Ian Somerhalder Balkan & vampires.rs

http://www.iansbalkan.com

2Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Empty Re: Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Uto Nov 15, 2011 11:34 am

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Haha, a meni bi bilo baš kul videti bebi vampira ^^
Moglo bi se mnogo toga izdešavati sa tom bebom, ali neka se oni drže svojih radnji.

3Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Empty Re: Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Uto Nov 15, 2011 11:37 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Smatram da im ne bi trebalo ovo bejbi iskustvo. Neka se drže radnji u knjigama i jeste da su uveli pet stotina drugih likova, neka ne ubacuju tu bebu. Mislim da bi bilo pogubno, već su počeli da not keep it real.
Ali ipak, mislim da bi beba pogoršala situaciju što se gledanosti tiče. Ipak, bebe bez molim vas!

http://www.iansbalkan.com

4Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Empty Re: Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Uto Nov 15, 2011 6:01 pm

Lidija

Lidija
My life lacks
My life lacks

Bez bebe bi bilo bolje HAPPY
Licilo bi vise na Twilight sa bebom.

5Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Empty Re: Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Sre Nov 16, 2011 5:12 pm

PhoenixX

PhoenixX
Whole new world
Whole new world

Beba NIKAKO! Prvo zato sto su vec rekli da je to nemoguce, a i licice na Twilight previse OUCH

6Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Empty Re: Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Sre Nov 16, 2011 5:37 pm

Bubble

Bubble
Hello brother!
Hello brother!

Neće bit bebe, kad vampiri ne mogu imat bebu. ><

7Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Empty Re: Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Ned Nov 20, 2011 3:33 pm

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

joj ne smiju da to stave to je glupo..
msm to je samo u Twilightu i neka tako ostane

8Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Empty Re: Beba u “Vampirskim dnevnicima”? Čet Nov 24, 2011 2:16 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Ashley je jaaaaaaako glupa.

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu