Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

5. You're Undead To Me

+8
marija <3
NinaTheVampire
DEfire
Electric•Feel
Ivana
jlovedejmona
TheVampOne
heyMcqueen
12 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

15. You're Undead To Me Empty 5. You're Undead To Me Pet Nov 26, 2010 9:12 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

NIŠTA NE BOLI JAČE OD ISTINE - Stefan je pun nade što se tiče plana s Damonom. Elena i Jenna su zabrinute za Jeremyjevu vezu s Vicki. Stefan odlučuje otkriti neke djelove svoje prošlosti Eleni. Na dobrotvornom pranju auta, Bonnie je iznenađena svojim sposobnostima za koje nije ni znala da posjeduje, te traži savjet od svoje bake. Napokon, Elena čuje uznemirujuću priču o prošlosti obitelji Salvatore od stranca.

Šta mislite o epizodi You're Undead to Me?

Poslednji izmenio Damonlicious dana Ned Jan 30, 2011 11:01 am, izmenjeno ukupno 1 puta

http://www.iansbalkan.com

25. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Pet Dec 24, 2010 5:34 pm

TheVampOne

TheVampOne
My life lacks
My life lacks

Jooj tad je Elena skontala za Stefana ? OUCH xD
Meni je to prebrzo mogli su malo odugovlaciti xD
I bilo je strava kad Bonnie pali auto duizgui

35. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Ned Jan 30, 2011 5:14 pm

jlovedejmona

jlovedejmona
Hello brother!
Hello brother!

Mozak mi je stao, ove epizode se jako slabo secam.

45. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Sre Feb 09, 2011 8:45 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

Bilo je kul kad je Bonnie izazvala vatru. :D Vickie me jako nervira, žao mi je Jeremy-a. Baš me zanima šta će Stefan odgovoriti Eleni u idućoj epizodi.

55. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Sub Mar 05, 2011 7:00 pm

Electric•Feel

Electric•Feel
Bored and impatient
Bored and impatient

Dobro mi je kad Bonnie zapali auto. xD

65. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Sub Mar 26, 2011 4:27 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Nervirao me je Jeremy, mislim da je nekako previše zapeo za Vicki, a ona isto kao da se poigravala.

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

75. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Ned Jun 26, 2011 4:37 pm

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

Extra je epizoda, Nina je odlična glumica, stvarno ju obožavam ;) Drago mi je kako je sve povezala. Bonnie je odlična, kako volim ono kad ode kod bake toje divno. :) Caroline je retardirana što je rekla ono svojoj mami, da sma ja njena majka objesila bih ju za noge neka visi, kuja -.- Damon je dušaaa, najbolji je. Super mi je scena gdje Elena i Stefan kuvaju zajedno, tu su super :) Žao mi je što je Zack ubijen. Vicki je glupa. Takođe i Logan :D

85. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Ned Jun 26, 2011 11:41 pm

marija <3

marija <3
Eternal stud
Eternal stud

kako je cool kad Bonnie pali auto xD
I kad je Elena saznala ono od onog čoveka... xDDD
a ne sećam se baš svega meni je sve to pomešano xD

95. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Ned Jul 03, 2011 8:37 am

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Bilo je super kad je Bonnie upalila auto...i naravno kada je Elena saznala Stefanovu tajnu.

105. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Pet Jul 08, 2011 10:15 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Meni je bilo kul kad je Bonnie zapalila auto lol
ONda kada je Elena skontala, ali pošto znam sledeću epizodu, skroz je glupo scena odraađena xD

BILO JE EXTRA kada je saznala ono od onog čoveka.
A Stefan me nervira jer ej zatvorio Damona i neka mu je Damon rekao ono:
"There's nothing standiny between you and Elena anymore. Except the truth."

Spustio mu je da valja. Way to go Damon excited

http://www.iansbalkan.com

115. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Sub Jul 09, 2011 7:40 am

Aldina Drexell

Aldina Drexell
Hello brother!
Hello brother!

Bonnie je odlična,

125. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Pet Jul 15, 2011 8:55 pm

УИнђијуИмаЂунгла

УИнђијуИмаЂунгла
Eternal stud
Eternal stud

Preedobra je epizoda. =D

http://www.avril-balkan.com/forum

135. You're Undead To Me Empty Re: 5. You're Undead To Me Pon Avg 22, 2011 9:35 pm

Carla Elisabeth

Carla Elisabeth
My life lacks
My life lacks

Ajme, koja ludnica od epke. Ja totalno zaboravila na to VERRY HAPPY
Jeremy mi je tak smješan s Vicki, i Caroline me tak živcira u ovim epkama. Jedva čekam dio da dođe do vampirice.
Bonnie i palež auta-neprocjenjivo.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu