Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

9. History Repeating

+9
Bassgirl
KatarinaTheVD
•Jeca•
DEfire
Lidija
Ivana
slatkica
TheVampOne
heyMcqueen
13 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

19. History Repeating Empty 9. History Repeating Pet Nov 26, 2010 9:13 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

EMILY SE VRATILA RADI OSVETE - Jeremy dobiva predah od misterioznog novog nastavnika istorije, Alarica Saltzmana i upoznaje Alarica sa Jennom. Bonnie ma zastrašujuće snove o jednoj od njezinih predaka. Unatoč Eleninim naporima da izgladi stvari, Bonnie i Caroline nastavljaju svađu oko medaljona. Kada djevojke drže seansu koja bi im pomogla odlučiti što da učine, rezultati bivaju čudniji nego što su očekivale. Matt dolazi Caroline pomoći kada zatreba prijatelja. Damon napokon otkriva Stefanu zapanjujući razlog zašto se vratio u Mystic Falls.

Šta mislite o epizodi History Repeating?

Poslednji izmenio Damonlicious dana Ned Jan 30, 2011 11:06 am, izmenjeno ukupno 1 puta

http://www.iansbalkan.com

29. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Pet Dec 24, 2010 5:41 pm

TheVampOne

TheVampOne
My life lacks
My life lacks

Ovde smo saznali sta Damon hoce, Katherin, da, da uredu je to, ali da sve vampire vrati, NO WAY XD

I mislila sam da je Alaric vamp, imao je onaj prsten i jos kad je Jenna rekla da ga nece pozvati unutra, cudno je pogledao xD

39. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Sub Dec 25, 2010 7:59 pm

slatkica

slatkica
An invitation
An invitation

epizoda je super :)))

49. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Čet Feb 10, 2011 9:13 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

Da ovo iznad nije malo spamovanje?xD
U početku epizoda smara ali postaje sve zanimljivija i zanimljivija. Najbolji mi je dio kad njih 3 prizivaju duha i kad Emily zaposjedne Bonnie. Malo sam zbunjena jer ništa nije kao u knjizi. I zar Logan nije mrtav ili je postao vampir jer kaže 'hoćeš li me pozvati unutra'? Ili sam ja nešto pobrkala ili će mi se razjasniti u idućoj epizodi koju upravo idem da gledam.

59. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Čet Mar 03, 2011 1:30 pm

Lidija

Lidija
My life lacks
My life lacks

Uplašila sam se kad su devojke prizivale duhove. Na kraju mi je malo bilo žao Damona, shvatam da je hteo da vrati Katherin, ali sve ostale vampire. Bilo mi je žao kad je Stefan rekao Eleni da bi najbolje bilo da ode. I ja mislim da je Logan vampir, izgledao je nekako čudno, on bi trebao da je mrtav.

69. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Sub Mar 26, 2011 4:18 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Bilo mi je baš žao Damona i njegovog razloga zašto je došao.
Očito je bilo da mu je stalo do Kath.

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

79. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Čet Apr 14, 2011 6:30 pm

•Jeca•

•Jeca•
An invitation
An invitation

Epizoda je super i sviđa mi se, ma da sam se užasno prepala kad su prizivale Emily, msm niej to strašno neg' me muzika straši xD I baš mi je bilo žao Damona zbog Katherine.. :(
A Logan, I was like WTF?! Zar on nije mrtav, but I pretpostavljam da je vampit zbog: Aren't you gonna envite me in?! MSm it's obvious, ali odo sad da gledam sledeći epozidu možda bolje skontam xD

89. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Ned Jul 03, 2011 8:49 am

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Epizoda je super...Najžešće je kada Emily zaposedne Bonnie.

99. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Pet Avg 26, 2011 9:21 pm

Bassgirl

Bassgirl
Ian's Lady
Ian's Lady

Sad sam ponovno gledala ovu epizodu na Domi. Alaric se tek pojavio. Kad sam prvi put gledala, bio mi je tajanstven, čudan i ne pretjerano drag. A sad kad sam ponovno gledala, vidim da je drag od samog početka. Odmah su se vidjele iskrice između njega i Jenne.
Damon i Stefan su presmiješni kada "zamijene" uloge.

109. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Pet Avg 26, 2011 10:19 pm

Carla Elisabeth

Carla Elisabeth
My life lacks
My life lacks

Kad je Damon plakao srce mi je skoro puklo.
Tako sam se rastužila kad sam gledala upoznavanje Jenne & Ricka (kad se sjetim što će se dogoditi na kraju 2 sezone SAD )
Caterine mi je totalno površna ovdje, jedva čekam dalje da u miru skužim na koji su način povezane Elena i Katherine. Jedino to nisam shvatila u cijeloj seriji.

119. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Sre Nov 23, 2011 2:55 pm

Anna

Anna
An invitation
An invitation

Tek trebam da gledam tu epizodu. Ne kapiram ko je Emily i ko je Alaric? HAPPY

129. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Sre Nov 23, 2011 3:12 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Alaric je novi nastavnik historije, kao što gore piše i on je zamjenio prošlog. Inače će igrati važnu ulogu u TVD tako da se potrudi ga ga više 'zapažaš'. A sa Emily.. slijede priče, počet će uskoro flashbackovi, zavidim kako ti je sad zanimljivo HAPPY) Uživaj! ;*

139. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Sre Nov 23, 2011 6:07 pm

Anna

Anna
An invitation
An invitation

Aham, to je pra-pra-pra-pra baka one Bonnie, a? VERRY HAPPY Ooo jedva cekaam da gledam tek 9.-u eps sutra. Nece onaj sajt gde gledam onlajn, da ne znate vi mozda neki sajt? HAPPY

149. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Čet Nov 24, 2011 2:11 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

da, da. HAPPY
pa ovako, imaš to ovdje: http://www.cucirca.com/2009/11/13/the-vampire-diaries-season-1-episode-9-history-repeating/ HAPPY to je deveta epizoda, tu možeš naći SVE epizode. VERRY HAPPY
a uvijek možeš epizode skidati sa bit torrenta, besplatno HAPPY
traje svega 15ak minuta i uopšte ne štopa kao što štopa online. XD

159. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Čet Nov 24, 2011 2:41 pm

WickedGames

WickedGames
Compelled
Compelled

gledajući prvu sezonu shvatila koliko su druga i treća u stvari bahate xD

dobri stari dani kada je Maroline bio predivan <3 fale mi.

ja sam od prve epizode bila za Damona, jer mi je prvo prepričana radnja serije, pa sam ja i bez gledanja odabrala njega, al u ovoj epizodi sam postala okoreli team Damon.

169. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Čet Nov 24, 2011 7:17 pm

Anna

Anna
An invitation
An invitation

Upravo sam na kraju 12-e epizode prve sezone. HAPPY Serija je extraa. VERRY HAPPY

179. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Čet Nov 24, 2011 9:13 pm

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Skroz ok epizoda.

Sviđa mi se Damon jako u ovoj epizodi. Ostavio je mnogo dobar utisak na mene tu.

Takođe, dobro je kada devojke prizivaju duhove i Emily zaposedne Bonnie. Moram priznati, stvarno sam se uplašila u nekom trenutku.

Od ove epizode sam polako počela voleti Caroline. Skroz je slatka.

189. History Repeating Empty Re: 9. History Repeating Pet Nov 25, 2011 4:55 pm

Anna

Anna
An invitation
An invitation

I ja isto, Caroline je sweet. VERRY HAPPY Primetila sam da je u 13 epizodi uopset nema. HAPPY

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu