Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

10. The Turning Point

+4
Lidija
Ivana
TheVampOne
heyMcqueen
8 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

110. The Turning Point Empty 10. The Turning Point Pet Nov 26, 2010 9:14 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

NEKO BESMRTAN SE VRAĆA ŽEDAN - Nakon čitanja dnevnika jedog od svojih predaka, Jeremy je inspirisan vratiti se svom starom hobiju crtanja imnaginarnih stvorenja. Na iznenađenje svojih prijatelja, Matt i Caroline se nastavljaju i dalje družiti. Kada Šerifica Forbes kaže Damonu da se dogodio još jedan napad, on se odlučuje ubaciti u portagu za ubicom i tako dolazi do potresnih informacija o gradskim osnivačkim obiteljima. Alaric uskoči u pomoć tijekom neugodne scene sa Jeremyjem, Tylerom i Gradonačelnikom Lockwoodom. Stefan i Elena dolaze do novog razumjevanja, ali sve se mjenja kada Elena slučajno otkrije poražavajuće otkriće.

Šta mislite o epizodi The Turning Point?

Poslednji izmenio Damonlicious dana Ned Jan 30, 2011 11:08 am, izmenjeno ukupno 1 puta

http://www.iansbalkan.com

210. The Turning Point Empty Re: 10. The Turning Point Pet Dec 24, 2010 5:42 pm

TheVampOne

TheVampOne
My life lacks
My life lacks

Jaaoooj STELENA <3
Izlivi ljubavi duizgui xD
Pola epizode je divnooo, a ostalo, sudar SAD i glupa slikaaa -.-'

310. The Turning Point Empty Re: 10. The Turning Point Čet Feb 10, 2011 10:29 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

OMFG epizoda je fantastična. Stelena, preslatki su. Sad mi ništa u vezi Alarica nije jasno, da li je on vampir i da li je on pretvorio Logana ili ne, I'm confused. Stefan i Damon su mi predobar tim, sve scene u kojima rade nešto zajedno su odlične. A kraj je so unexpected. Pretpostavljam da znam čije su noge ali neću da se izblamiram ako griješim. Jadna Elena :(

410. The Turning Point Empty Re: 10. The Turning Point Čet Mar 03, 2011 2:17 pm

Lidija

Lidija
My life lacks
My life lacks

Najbolja epizoda do sad. Drago mi je sto su Stefan i Elena sve izgladili i sto Jeremy opet crta, crtezi su mu super. Ali nije mi jasno ko je preobrazio Logana. Mislim da je Alaric vampir, kako je znao gde je Logan, kako da ga ubije, a i zbog prstena.

510. The Turning Point Empty Re: 10. The Turning Point Sub Mar 26, 2011 4:15 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Epizoda je super.
Bilo mi je žao Elena i svega što saznaje..

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

610. The Turning Point Empty Re: 10. The Turning Point Ned Jul 03, 2011 8:53 am

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Epizoda je super, jedna od najboljih.Žao mi je Elene kada sve saznaje...

710. The Turning Point Empty Re: 10. The Turning Point Pon Avg 29, 2011 9:15 pm

Carla Elisabeth

Carla Elisabeth
My life lacks
My life lacks

Jedna od boljih sezona.
Fascinira me Alarick VERRY HAPPY Kako je spriječio tučnjavu iza škole među Jeremyem i Tylerom je super bilo. I način na koji je probo Logana. Tako smiren.
Bila mi je super scena kad je Tyler rekao da nema pojma što mu se događa a u pozadini pun mjesec VERRY HAPPY VERRY HAPPY
Stefan & Elena making love. Beautiful. Kad vidi sliku Katice još bolje xD
I kraj kad se Elena prevrne u autu.Amazing.

810. The Turning Point Empty Re: 10. The Turning Point Sub Nov 26, 2011 5:25 pm

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Jao gledala su juče tu epizodu. Sviđa mi se <3

Jeremijevi crteži su izvanredni. Skroz je sladak sa podužom kosicom u toj epizodi.

Tylerov otac me mnogo nervira u toj epizodi. -.- Ne verujem da ih je izveo da bi se potukli, ali tu je bio Alaric.

Alaric mi je taako hot u tim prvi epizodama, da ja ne verujem <3

Iako sam #TeamDelena, mnogo mi se svidela Stelena scena pred kraj, kada je Elena povezla Stefana kući.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu