Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

13. Children of the Damned

+5
♫_Tea_♫
jlovedejmona
♦Black♦Betty♦
TheVampOne
heyMcqueen
9 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

113. Children of the Damned Empty 13. Children of the Damned Pet Nov 26, 2010 9:15 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

VRAĆANJE NA POČETAK - U flashbackovima, Stefan i Damon se prisjećaju prošlih poduzetih radnji građana uključujući i njihova oca, Giuseppea Salvatorea, i Pearl, što dovodi do razarajućih događaja koji su doveli do raskola u njihovom odnosu. U sadašnjosti, Bonniein sudar sa Benom imati će zastrašujući obrt. Elena pomaže Stefanu kako bi on i Damon pronašli nestali dnevnik koji je pripadao njenom predku. Stefan doznaje povod Alaricovog interesa za dnevnik i prošlost grada. Damon otkriva da se u grad vratio stari poznanik sa drevnim redom kojeg on poznaje.

Šta mislite o epizodi Children of the Damned?

Poslednji izmenio Damonlicious dana Ned Jan 30, 2011 11:12 am, izmenjeno ukupno 1 puta

http://www.iansbalkan.com

213. Children of the Damned Empty Re: 13. Children of the Damned Pet Dec 24, 2010 5:48 pm

TheVampOne

TheVampOne
My life lacks
My life lacks

Piih, drago mi je sto su ( Stelena ) zeznuli Damona, msm ni ja mu ne bi to dopustila :/
I najbolja mi je prva scena kad Damon Steleni upada u sobu XD A oni u krevetu XD

313. Children of the Damned Empty Re: 13. Children of the Damned Čet Dec 30, 2010 7:44 pm

♦Black♦Betty♦

♦Black♦Betty♦
Eternal stud
Eternal stud

TheVampOne ::Piih, drago mi je sto su ( Stelena ) zeznuli Damona, msm ni ja mu ne bi to dopustila OUCH
meni nije drago... xDD
meni je žao Damona... on je ipak nju stvarno voljeo... :S

TheVampOne ::I najbolja mi je prva scena kad Damon Steleni upada u sobu XD A oni u krevetu XD

e da... xDDD
ismijala sam se na tu scenu... xDDD dhsdfh

http://www.artworldforum.net

413. Children of the Damned Empty Re: 13. Children of the Damned Ned Jan 30, 2011 5:26 pm

jlovedejmona

jlovedejmona
Hello brother!
Hello brother!

Ovde pocinje polako da se zakuvava

513. Children of the Damned Empty Re: 13. Children of the Damned Pet Feb 04, 2011 2:21 pm

♫_Tea_♫

♫_Tea_♫
Eternal stud
Eternal stud

Da, od ove epizode postaje interesantno

613. Children of the Damned Empty Re: 13. Children of the Damned Sub Feb 12, 2011 1:05 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

Super su mi scene kad Damon upada njima u sobu, onda kad kaže "Hello Elena" prije nego što je ušla u prostoriju. Dobre su i one scene iz prošlosti, a bilo mi je mnogo žao Damona kad su ga zeznuli i ono u šumi... Anna me polako ali sigurno nervira, kao i Katherine. Zanima me šta će biti sa Bonnie i sad ovo na kraju sa Elenom. A glupo mi je što taman izgleda kao da su Stefan i Damon pomireni i onda nešto bude da se opet zamrze. Kompletna epizoda je wow.

713. Children of the Damned Empty Re: 13. Children of the Damned Sub Mar 05, 2011 3:17 pm

Lidija

Lidija
My life lacks
My life lacks

TheVampOne ::Piih, drago mi je sto su ( Stelena ) zeznuli Damona, msm ni ja mu ne bi to dopustila :/
I najbolja mi je prva scena kad Damon Steleni upada u sobu XD A oni u krevetu XD
Slažem se.
Super su bile scene iz proslosti.

813. Children of the Damned Empty Re: 13. Children of the Damned Sub Mar 26, 2011 4:09 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Hoho, kad Damon uđe u sobu Elene i Stefana ^^
love him xd

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

913. Children of the Damned Empty Re: 13. Children of the Damned Ned Jul 03, 2011 9:04 am

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Sviđaju mi se scene iz prošlosti, i kada Damon upadu kod Stefana i Elene u sobu..hehe

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu