Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

16. There Goes the Neighborhood

+4
♫_Tea_♫
jlovedejmona
TheVampOne
heyMcqueen
8 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

116. There Goes the Neighborhood Empty 16. There Goes the Neighborhood Pet Nov 26, 2010 9:16 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

IZLAZAK U ČETVORO - Anna dovodi gosta u posjetu Damonu. Elena i Stefan idu na čudan dvostruki spoj sa Caroline i Mattom, ali Stefan i Matt saznaju da imaju pokoje stvari zajedničke. Jenna se ponovno zbliži sa starom prijateljicom Kelly, a Jeremyjeva veza sa Annom ide u neočekivanom smjeru.

Šta mislite o epizodi There Goes the Neigborhood?

Poslednji izmenio Damonlicious dana Ned Jan 30, 2011 11:15 am, izmenjeno ukupno 1 puta

http://www.iansbalkan.com

216. There Goes the Neighborhood Empty Re: 16. There Goes the Neighborhood Pet Dec 24, 2010 5:52 pm

TheVampOne

TheVampOne
My life lacks
My life lacks

Kelly jee >.< Nervira me malo :-.-:
Lepa je epizoda, svidja mi se dupli dejt <3

316. There Goes the Neighborhood Empty Re: 16. There Goes the Neighborhood Ned Jan 30, 2011 5:32 pm

jlovedejmona

jlovedejmona
Hello brother!
Hello brother!

Epizoda je skroz superiska

416. There Goes the Neighborhood Empty Re: 16. There Goes the Neighborhood Uto Feb 08, 2011 4:30 pm

♫_Tea_♫

♫_Tea_♫
Eternal stud
Eternal stud

Super je epizoda..malo me Damon nervirao..ali ono kraj je extra

516. There Goes the Neighborhood Empty Re: 16. There Goes the Neighborhood Sub Feb 12, 2011 11:43 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

Au, koji neugodnjak kad je Matt naišao na Kelly i Damona. xD Jeremy je poludio, hoće da ga pretvori. o.O Ali super je bila scena kada je posjekao ruku da vidi da li je Anna vampir. Takođe onaj njihov izlazak mi je bio super. Baš je zanimljiva epizoda. Najbolje je kad Damon kaže Pearl nešto kao wake up women, the world is... nešto xD

616. There Goes the Neighborhood Empty Re: 16. There Goes the Neighborhood Pon Mar 07, 2011 2:01 pm

Lidija

Lidija
My life lacks
My life lacks

Super epizoda. Svidja mi se izlazak u četvoro. Zašto Jeremy želi da postane vampir, da li je poludeo? Drago mi je što sad zna istinu o Anni.

716. There Goes the Neighborhood Empty Re: 16. There Goes the Neighborhood Sub Mar 26, 2011 4:01 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Jeremy me je tad nervirao xd

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

816. There Goes the Neighborhood Empty Re: 16. There Goes the Neighborhood Pon Jul 04, 2011 8:02 am

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Super epizoda.Sviđa mi se deo kada se Jeremz posekao da bi video da li je Anna vampir...I sviđa mi se dupli dejt, extra.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu