Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

18. Under Control

+4
Ivana
slatkica
TheVampOne
heyMcqueen
8 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

118. Under Control Empty 18. Under Control Pet Nov 26, 2010 9:17 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

DA LI ĆE STEFAN IZDRŽATI? - Dok se Stefan bori sa kontrolom žeđi, nakon što mu je Elena dala svoju krv kako bi ozdravio, ona i Jeremy su iznenađeni posetom njenog ujaka, Johna Gilberta, koji stiže u Mystic Falls. U međuvremenu, Alaric je imao nespretan razgovor sa Elenom o svojoj supruzi Isobel. Na proslavi Dan osnivača, Stefan pokazuje svoj retki divlji party stav i Damon pokušava da sazna zašto se ujak John vratio u grad, ali to se ružno završilo. Incident na proslavi dovodi do sukoba između Matta i Tylera, i odnosa između Matta i njegove nezrele i neodgovorne majke, Kelly, koji dostiže nisko. Dok se Elena trudi da pruži utehu Jeremyu zbog Vickinog ubistva, on odlučuje da uzme stvari u svoje ruke i sazna koji ju je vampir ubio.

Šta mislite o epizodi Under Control?

Poslednji izmenio Damonlicious dana Ned Jan 30, 2011 11:20 am, izmenjeno ukupno 1 puta

http://www.iansbalkan.com

218. Under Control Empty Re: 18. Under Control Pet Dec 24, 2010 5:54 pm

TheVampOne

TheVampOne
My life lacks
My life lacks

Ovo je presmesno, Damon baca Johna sa terase, i posle kaze Stefanu da je ubio Eleninog ujaka, a taman John dolazi, a oni o.O
Ahaha XD
A Stefaaan o__O Plassim se za njega :(

318. Under Control Empty Re: 18. Under Control Sub Dec 25, 2010 7:43 pm

slatkica

slatkica
An invitation
An invitation

bas je dobra epizoda xizfui

418. Under Control Empty Re: 18. Under Control Uto Feb 15, 2011 11:22 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

Super je epizoda, al sve više mi je žao Matta. Ono sa njegovom mamom i Tylerom je bilo ijuuu, previše. Damon mi je bio prejak u ovoj epizodi a Stefan me počinje malo nervirati. Msm, dobar je on, al nek pije krv ako mu se pije, a vako nit hoće nit neće, i na kraju - hoće. John me nervira -.-- Jeremy mi je tako kjut u ovoj epizodi i hoću da on SVE sazna, jer mi je predobar lik i želim ga u više scena.

518. Under Control Empty Re: 18. Under Control Pon Mar 07, 2011 2:19 pm

Lidija

Lidija
My life lacks
My life lacks

Stefan mi je mnogo čudan u ovoj epizodi, Damon je sve bolji. Stefan me ovde podseća na Damona. Drago mi je što je Stefan rekao Eleni, da ima problem.

618. Under Control Empty Re: 18. Under Control Sub Mar 26, 2011 4:00 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Pa eto, nekako se Stefan počeo otkrivati, jer zaista nisam
ni vjerovala da se toliko otarasio žeđi za krvi.

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

718. Under Control Empty Re: 18. Under Control Pon Jun 27, 2011 12:06 pm

Just Freedom

Just Freedom
Hello brother!
Hello brother!

Odlicnaaaa...Msm, preeelep. Ja bih da je on u svakoj sceni (Dejmon :<333:) ...Stefan ok, mora co'ek malo se muci. xD

818. Under Control Empty Re: 18. Under Control Pon Jul 04, 2011 8:10 am

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Ujka John me mnogo nervira.I žao mi je Stefana.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu