Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

6. Plan B

+5
NinaTheVampire
jlovedejmona
i love gd
iwkzy
heyMcqueen
9 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

16. Plan B Empty 6. Plan B Pet Nov 26, 2010 9:21 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

KATHERINE BIRA NOVU ŽRTVU - Uprkos Eleninom trudu da održi Jeremya bezbednog, on se nudi da pomogne Damonu i Alaricu koji se bave sa Katherine. Šerif Forbes i Caroline dele par retkih trenutaka kvalitetnog majka/ćerka vremena. Bonnie slučajno saznaje novu informaciju o Masonu i deli je sa Stefanom, navodeći Damona da uzme stvar u svoje ruke. Sara Canning i Zach Roerig se takođe pojavljuju.

Šta mislite o epizodi Plan B?

Poslednji izmenio Damonlicious dana Ned Jan 30, 2011 11:35 am, izmenjeno ukupno 1 puta

http://www.iansbalkan.com

26. Plan B Empty Re: 6. Plan B Sre Jan 12, 2011 2:45 pm

iwkzy

iwkzy
Hello brother!
Hello brother!

Super je . Fora sa Katarinom : ''Zar si stvarno mislio da nemam plan B, pa ako ne uspe plan C, pa plan D, uostalom znas kako alfabet ide'' :D

36. Plan B Empty Re: 6. Plan B Sub Jan 29, 2011 10:14 pm

i love gd

i love gd
Hello brother!
Hello brother!

iwkzy ::Super je . Fora sa Katarinom : ''Zar si stvarno mislio da nemam plan B, pa ako ne uspe plan C, pa plan D, uostalom znas kako alfabet ide'' :D

xaxxaxaxaxa

46. Plan B Empty Re: 6. Plan B Ned Jan 30, 2011 5:49 pm

jlovedejmona

jlovedejmona
Hello brother!
Hello brother!

ha ha ha ha bas tako, dobra je epizoda

56. Plan B Empty Re: 6. Plan B Sre Feb 02, 2011 10:22 pm

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

jao obozavam dijelove gdje Caroline i njena majka pricaju znaci jaaako dirljivo ^^ svidja mi se sto Jeremy ucestvuje u svemu ^^

66. Plan B Empty Re: 6. Plan B Sub Feb 19, 2011 5:01 pm

TheVampOne

TheVampOne
My life lacks
My life lacks

Stelena raskiiid SAD Kako Paul plačeee <3 Baš je bio "divan" xD <33 Mason je mrtav xD I žao mi je pre mi je bio extra, osim prethodne epizode OUCH I extra su mi scene na početku Stefan&Elena/Mason&Katherine <3

Stefan: You're staring.
Elena: I'm gazing.
Stefan : It's creepy.
Elena : It's romantic.

trzut

76. Plan B Empty Re: 6. Plan B Uto Feb 22, 2011 8:11 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

This episode left me speechless.
Ali ću ipak da kažem nešto xD
Početak je extra, one scene Stefan&Elena/Mason&Katherine kao što je Taca rekla. Super mi je što je Jeremy u svemu tome jer ga obožavam kao lika. Užas je bilo ono kad je Stefan ušao u bunar a unutra vrbena, bio je odvratan kad ga je Elena izvukla :S Žao mi je Masona, radije bih voljela da je živ ali ne krivim Damona uopšte. Zamalo sam zaplakala kad su Stef i Elena raskinuli, al glupo mi je što je Stefan plakao, mislim, glupo je izgledao. XD Primijetila sam da uvijek pred kraj epizode budu Damon i Elena trenuci, kad ona izlazi iz njegove kuće i on kaže onako nešto nježnim glasom, to na kraju mi je najbolje - kad pokaže svoju dobru stranu. I moja reakcija na zadnju scenu je bila "A ne ne ne ne, ne Matta! Ne!". Nadam se da joj neće uspjeti plan, jer ne bih da se išta loše desi Mattu :(

86. Plan B Empty Re: 6. Plan B Pon Jul 04, 2011 1:03 pm

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Sviđa mi se scena na početku, znate već, Stefan&Elena i Mason&Katherine... Kako mi je žao Masona, njegovo ubijanje je bilo tako žalosno i tako gadno...Ali i saslužio je.

96. Plan B Empty Re: 6. Plan B Ned Maj 27, 2012 1:15 pm

Cymoril

Cymoril
An invitation
An invitation

Joj kako su mi bile tužne one scene kada Dejmon priča sa Mejsonom...:sad: I crkla sam od straha kad je Džena uzela onaj nož, uh.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu