Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

10. The sacrifice

+3
Damonian
Midnight_Butterfly
heyMcqueen
7 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

110. The sacrifice Empty 10. The sacrifice Pet Nov 26, 2010 9:23 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

JEREMY PRAVI OPASNU GREŠKU - Elena odluči da preuzme stvari u svoje ruke i nudi Rose primamljivu ponudu u zamjenu za njenu pomoć. Kada stvari krenu neočekivanim putem, Rose pozove Damona da se pozabavi Eleninim planom. Jeremyev pokušaj da pomogne Bonnie da uzme Moonstone mu ugrožava život i prisiljava Stefana da se stavi u opasnost. Bonnie i Luka se zbližavaju. Tyler pokazuje Lockwood podrum Caroline, gde ona otkriva nešto što ih oboje ostavi zaprepašćene.

Šta mislite o epizodi The Sacriffice?

Poslednji izmenio Damonlicious dana Ned Jan 30, 2011 11:42 am, izmenjeno ukupno 1 puta

http://www.iansbalkan.com

210. The sacrifice Empty Re: 10. The sacrifice Sub Dec 18, 2010 4:40 pm

Midnight_Butterfly

Midnight_Butterfly
An invitation
An invitation

Ne shvatam Elenu. Zasto zeli da se zrtvuje kada ima toliko osoba koje brinu za nju. Najj scene su njene svadje sa Damonom. xD

310. The sacrifice Empty Re: 10. The sacrifice Sub Dec 18, 2010 11:16 pm

Damonian

Damonian
Throw a dollar
Throw a dollar

Midnight_Butterfly ::Ne shvatam Elenu. Zasto zeli da se zrtvuje kada ima toliko osoba koje brinu za nju. Najj scene su njene svadje sa Damonom. xD
Elena je cudakinja.
Mislim,nek je vec jednom zrtvuju i mirna Bosna.

410. The sacrifice Empty Re: 10. The sacrifice Sub Dec 25, 2010 3:36 pm

Midnight_Butterfly

Midnight_Butterfly
An invitation
An invitation

deandreamaria ::
Midnight_Butterfly ::Ne shvatam Elenu. Zasto zeli da se zrtvuje kada ima toliko osoba koje brinu za nju. Najj scene su njene svadje sa Damonom. xD
Elena je cudakinja.
Mislim,nek je vec jednom zrtvuju i mirna Bosna.
Slazxem se... xD

510. The sacrifice Empty Re: 10. The sacrifice Ned Jan 30, 2011 5:53 pm

jlovedejmona

jlovedejmona
Hello brother!
Hello brother!

Ekstra, Dejmon pravi zastitnik, obozavam ga

610. The sacrifice Empty Re: 10. The sacrifice Sre Feb 02, 2011 10:29 pm

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

neee zrtvovati Elenu sta vam je :O Elena je jedna srecnica a sto ni ona sama ne zna, :D svidja mi se sto se Caroline i Tyler zblizavaju ^^ preslakti su zajedno... Damon kad cuva Elenu ^^ divan je <3<3<3

710. The sacrifice Empty Re: 10. The sacrifice Čet Feb 24, 2011 8:03 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

Ovo je bila jedna od dosadnijih epizoda, previše priče premalo akcije. XD
Ali zanimljivo je osmišljena. Jeremy je glupo postupio al mi je malo drago što je Stefan završio u grobnici, jer znam da će izaći a biće više Delena momenata, bar pretpostavljam. I dalje mi nije jasno kako je Elijah oživio. Kul je onaj dio kad spominju Kristen Stewart XD
Bonnie i Jer - no way. Nekako mi ne štima to. XD
E, ja sad ne kontam jel Luka dobar ili loš, tj. da li je samo pod uticajem njegovog oca.
Najbolje su mi Delena scene, kad on njoj kaže da ga više nikad ne pokuša udariti i onako joj se približi kao da će je poljubiti, onda ono kad kaže da će joj slomiti ruku, pa kad ona njega udara da je pusti da uđe kod Stefana a on je pribije uz onaj kamen i drži je.<3 I onda 'dirnulo' me je ono kad je Stefan tražio od Damona da obeća da će čuvati Elenu i on kaže "Promise" :3

810. The sacrifice Empty Re: 10. The sacrifice Pon Jul 04, 2011 1:20 pm

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Sviđa mi se to kako Carolin pokušava da pomogne Tzlero, a i baš su slatki zajedno....

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu