Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Nina Dobrev uplasila TVD fana

+3
.Damon's ch!ck.
heyMcqueen
PopCorn
7 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Nina Dobrev uplasila TVD fana Empty Nina Dobrev uplasila TVD fana Pet Jan 14, 2011 1:47 pm

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

Nina Dobrev je priznala da je slucajno uplasila mladog TVD fana.

Pricajuci na Lopez Tonight glumica je objasnila da je posmatrac pomislio da je ona Katherine-njen alter ego iz serije.

"Glumim Elenu koja je slatka cura iz komsiluka i glumim Katherine koja je manipulativna,samouvjerena,spontana i luda cura",rekla je.

"Imala sam slucaj gdje su mi prisle djevojcica i njena mama i mama je rekla `Hej gledaj duso to je cura iz Vampirskih Dnevnika-to je Elena.`Djevojcica je pogledala u mene i jer sam ja nosila veliku haljinu koju Katherine obicno nosi
rekla je:`Ne mama,ne,ne,ne to je Katherine.Ne zelim joj prici,ujesce me.`"

Dobrev je nastavila:"Ona je bila mala djevojcica i bila je tako slatka i pocela je bjezati i samo sam pozeljela da ju zagrilim ali nisam mogla.

Izvor:digitalspy.co.uk
Prevela: Cherry.Bomb.
© Ian Somerhalder Balkan

2Nina Dobrev uplasila TVD fana Empty Re: Nina Dobrev uplasila TVD fana Sub Jan 15, 2011 1:26 pm

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

samo sam pozeljela da ju zagrilim ali nisam mogla.
Dušaaaa *.*

Obožavam je majke mi :<333:

http://www.iansbalkan.com

3Nina Dobrev uplasila TVD fana Empty Re: Nina Dobrev uplasila TVD fana Sub Jan 15, 2011 2:48 pm

.Damon's ch!ck.

.Damon's ch!ck.
Bored and impatient
Bored and impatient

Jooj božee micaaa ^___^ bmnm

4Nina Dobrev uplasila TVD fana Empty Re: Nina Dobrev uplasila TVD fana Sub Jan 15, 2011 2:52 pm

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

predobra..
nije neka umisljena zvijezdica nego prava cura..<3

5Nina Dobrev uplasila TVD fana Empty Re: Nina Dobrev uplasila TVD fana Pet Jan 28, 2011 9:30 am

Wwinner

Wwinner
Eternal stud
Eternal stud

hahahahaha. boze :P deca su cudo.

6Nina Dobrev uplasila TVD fana Empty Re: Nina Dobrev uplasila TVD fana Sub Mar 26, 2011 12:52 pm

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

awwwwwwwwwwwwww Ninica dusa moja, sta bih dala da mene zagrli :( ♥

7Nina Dobrev uplasila TVD fana Empty Re: Nina Dobrev uplasila TVD fana Sub Mar 26, 2011 2:14 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

PrettyLittleLiar ::predobra..
nije neka umisljena zvijezdica nego prava cura..<3

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

8Nina Dobrev uplasila TVD fana Empty Re: Nina Dobrev uplasila TVD fana Čet Avg 04, 2011 8:57 pm

IxySalvatore

IxySalvatore
Hello brother!
Hello brother!

NinaTheVampire ::awwwwwwwwwwwwww Ninica dusa moja, sta bih dala da mene zagrli :( ♥
Top post ^^

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu