O bože...malopre sam gledala
Pošto sam ja kad se raspišem neverovatna,a još sam i po utiskom...onaj ko nije gledao slobodno može da se previše informiše mojim postom
Dakle,
epizodu Masquerade po najboljim zamenjuje The Descent..predobra je epizoda,bolju nisam gledala
" longdesc="39" />
prvo što gotovo nikako nema Stefana..samo Damon
Početak je veoma lepo odrađen..da se mi lepo oprostimo od Stefana neka on ide gde oće..
I ljudi moji ja ne mogu a da ne kažem da sam plakala uz ovu epizodu..ne mogu da verujem da Ian onako dobro glumi emocije
Znači - glumi suštu suprotnost sebe samoga i tako se unose u to - to je neverovatno. duša moja
Iako sam mrzela Rose,njena smrt me definitivno malo potresla,jer je potresla Damona - a ja itekako solidarišem sa njim
Ona scena na onoj livadi je tako nešto predivno,ne mogu doći sebi
Three...two...Rose dead
Kako mi je bilo žao Damona :S
Dobro ok..onda Delena rasprava :S
Znate šta ja mislim : Da je Rose trebala da ubije Elenu XD
I šta još mislim...da je Elena ljubomorna na Rose jer je videla da Damon oseća prema njoj nešto..možda samo malo,ali se vidi...da je ona ku*ka iz knjiga mislim da bi to i izravno pokazala.
Toliko mi je žao što ni jedna devojka sa kojom Damon želi bude ne može da bude sa njim...prvo Katherine,pa Elena,pa Rose...pa ljudi moji,malo nepravedno.. :S
Mada mislim ako se Charlotte pojavi - videće svi svoje
" longdesc="39" />
Što se tiče relacije Rose-Damon - mislim da je on itekako osećao nešto prema njoj.Čak se u njegovom ponašanju počelo gubiti ono nešto za Elenu.Toliko mu je bilo žao..aoo majko - ponavljam se :S
Nije to onaj Damon na koga smo navikli.
Zadnja scena...savršenstvo...
Nisu mogli bolje da odrade..
Jadna Jessica baš se prepala
Ali je dobro..Damonu je trebao neko da može da mu otkrije svoje emocije..i ova devojka mu je na neki način pomogla.
Ono: I'm not human. And I miss it. I miss it more than anything in the world. That is my secret.
Počela sam opet da plačem na to
omG..previše sam emotivna u poslednje vreme,ne zamerite
" longdesc="39" />
I stvarno mislim da nije hteo da je ubije,ali eto jeste,jer je opet pokrenuto to nešto u njemu što ga tera da bude zao iako u podsvesti ne želi,ali tako se predstavlja.
Mr. Evil.
I čudno je to kako svaki vampir želi da bude čovek,a svaki čovek vampir.
" longdesc="79" />