Evo upravo završih sa gledanjem.
Tyler me toliko iznervirao da ja ne mogu da verujem.Prvo se nešto tu muči sa Caroline da je osvoji i to,a onda dođe sutradan i nabije joj na nos zuto što je vampir -.-"
Jules - debil kao i uvek.Msm stvarno,ona i onaj jadnu Caroline kako su mučili,kako mi je bilo žao omG.
I na kraju ti dođe Tyler i premišlja se oće li je osloboditi.
Da nije došao Lukin tata msm da bi svi izginuli onde
John jeste odvratan koliko god,ali mu se malo poboljšala osobnost ovde - postaje mi drag XD pogotovo nakon one njegove priče Eleni:
"When you're parents died I've lost my family.I've lost my brother.I've lost my wife."
I kad joj je dao narukvicu
A najmoćnije su njegove scene sa Damonom.
Epic ono kad Damon ulazi u onaj restoran i oće da se posvađa sa Johnom,a Elena ko debil nemoj,nemoj bla bla bla
Svejedno...I on: "Oooh John,nice to see you pal.."
Crkavala sam XD
A Damon
obožavam ga u ovoj epizodi,ali me u zadnjoj sceni malo...prodrmao? XD
Ono ad sa Elenom: "You know,I'm a good boy now."
Bwrr...mrzim to good XD
I prva scena
I zadnja
omG...kako mu je bilo banja za rođendaaaaan..
Ona Andy me iznervira,ali dobro je - neće on sa njom XD Msm oće samo da se hrani od nje i da joj se jad...dušaaaaa
(Sad bi mene drugarica ubila XD)
I njoj govori isto kao Jessici
Aoo...jadan ☻
Ali koja je to scena....poljubi je i zubi mu se vide...a ja: "Nemoooj Damooooneee," i on je zagrize XD
Ali neće je ubiti...valjda XD
Malo me i Caroline nervira...jadni Matt,celi grad zna za vampire samo on ne zna XD Il' ga ubite il' mu recite,al' realno -.-"
Kad Elena može biti sa Stefanom - koji joj je dečko,Caroline - koja joj je prijateljica,Isobel & Johnom - koji su joj roditelji...Damonom - koji ne znam šta joj je XD
A svi su vampiri,pa može biti i Caroline sa Mattom...kako me iznervirala,ona njemu govori da je sa Bonnie,a Bonnie sa Jeremyom i još ovaj gleda u njih...omG
A i ondaj Stefan..omG...on hoće mukica svakog da urazumi,a niko ga živ ne sluša
I debil je doveo JOHNAAA...aloooo? Tražili su Isobel,relatively? XD
Sve u svemu,ako neko zna kako se zove ona pesma kad se sreću Damon & Andy u kafeu neka mi kaže XD
I sve u svemu što je u nečemu - solidna je epizoda...malo više skoncentrisana na Damonov sarkazam i borbu...ali OK je
" longdesc="39" />