Isplakala sam se ko malo dete. Realno jedna od najbolje snimljenih i sa najboljom pričom ikada. Mnogo mi se sviđa epizoda i penje se na listu omiljenih. Videćemo šta će biti sa As I Lay Dying.
Realno, toliko je bilo moćno kada je Bonnie došla u onu scenu i ono sve, grafika je epic, iako kvalitet mog videa i nije toliko.
Mnogo mi je bilo žao Elena i počela sam da tugujem za Stefanom jer se ponudio, mislila sam da će onaj pristati.
Sahrana mi je bila nešto najtužnije i ono pismo, i kada se Elena suočava sa svime time. Još mi se suše suze na obrazima. Pesma koja je ovo pratila bila je extra.
Alarica mi je mnogo žao, ne znam šta će biti posle.
Damon je ispao najveći u ovoj epizodi. Stvarno je vampir lik da ne mogu da verujem. Uvek ih on sve spasi, dok bi Stefan na ono najlakše - ubio se.
Realno ne mogu da verujem da je uvek tako.
I šta sad, postoji šansa da mi umre, mada znam da 99% neće.
Ostalo mi je nerazjašnjeno, šta se desilo Johnu i šta je bilo sa Klausom i sa Elijahom?
EDIT: Sad kad sam pročitala Ivanin post razumem. Ona ipak ima veću moć zapažanja od mene
Ivana ::...John pročitao u dnevniku kako je majka spasila svoje dijete, tako što je ona umrla (nzm tačno šta je bilo), pa je on odlučio isto da uradi (znaš kad je Bonnie oko njega nešto 'čarala'). To je od njega stvarno velikodušno...
E ovo nisam zapazila. Mnogo je dobar otac, to sam rekla u komentaru na još jednu epizodu. ono njegovo pismo me stvarno ganulo, znala sam svaku reč gotovo, jer sam naučila napamet na TVD Facebook
Ivana ::Najviše od svih razočarao me Elijah. Toliko obećanja da ih neće iznevjeriti i na kraju sve to ode u vodu. U čemu je uopšte fazon što Klaus nije bacio tijela od njegovih roditelja u more ili gdje, i što su na sigurnom, šta će mu tijela? Ili ja to nisam dobro skontala, ne znam.
I mene je on strašno iznervirao i razočarao. Mislila sam da radi po codex of honor, ali njemu je bilo jedno u umu...
Kada si već to pomenula, ja znam, msm nagađam.
Sledeća sezona, tj. treća, se zove The Year of Originals.
Kapiram da Klaus, Elijah - sa porodicom, nameravaju nešto da urade. Pretpostavljam da će da se Klaus osveti zbog toga što su mu sve ono uništili ili šta...
A Elijah će se obračunati sa Katherine.
Porodica će biti backup. Tako sam ja skontala... imamo čitav juni da pratimo teorije zavere
Btw, da prokomentarišem još štošta:
Matt - mnogo mi je žao tog lika. On uvek nešto oće, a i u knjizi je tako, ali to mu je nedostižno. I u knjizi je onako reagovao prema Stefanu kada je saznao za vampire.
Nije hteo, hteo je da bude čist američki dečak bez briga, samo da zna ono to treba da zna....
Caro - jadnica. Matt je ostavio, ali msm da će ona i tyler biti zajedno. Kroz mnogo šta su prošli i ne bi bilo fer da toga ne bude
Tyler - jadnik. Mada mislim da mu je ova transformacija prošla laganije od one. Žao mi je što ga je Matt upucao, ali i on se plašio.
Mada ako Damon umre, nikad mu neću oprostiti.
NEEE, ne želim ni da razmišljam o tome
O bože...