Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

21. The Sun Also Rises

+9
Salvatore♥
Rose ♥
Lidija
Child of Night
Pipilota
heyMcqueen
Ivana
kitten.
NinaTheVampire
13 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

2621. The Sun Also Rises - Page 2 Empty Re: 21. The Sun Also Rises Sre Jun 01, 2011 7:33 pm

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Najtužnija epizoda.:(
Damon:"If you come back as a vampire, I'll stake you myself, because I can't stand the idea of you hating me forever." Predivno<3

2721. The Sun Also Rises - Page 2 Empty Re: 21. The Sun Also Rises Pon Jul 04, 2011 6:40 pm

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Jao Bože kako sam plakala...Mnogo mi je žao Jenne.I mnogo mi je žao Damona, i love him verz much...Najbolji je...I naravno da neće da umre...

2821. The Sun Also Rises - Page 2 Empty Re: 21. The Sun Also Rises Pet Sep 02, 2011 10:34 am

kitten.

kitten.
Sexiest Beast
Sexiest Beast

Gledala, ponovo. Plakala kao kišna godina. SAD
Jenna, John SAD Joj Bože :S
Damooon :'( Koliko god znala da će biti živ, uvijek me ova epizoda rasplače. Uvijek. Kada je donio Elenu u onu staru kuću, i rekao "If you come back as a vampire, I'll stake you myself, because I can't stand the idea of you hating me forever." tu sam već vrištala od plača SAD Obožavam ovu epizodu. Tyler i Caroline <3 miceeee VERRY HAPPY I obožavam scenu kada John 'govori' "As a human or as a vampire, I love you all the same, as I've always loved you and always will." a u tom momentu Damon&Elena pogledi SAD

21. The Sun Also Rises - Page 2 Tumblr_lqli3plBjx1qbnhuno1_500
21. The Sun Also Rises - Page 2 Tumblr_lqg7poe0d71qbnhuno1_500

SAD

2921. The Sun Also Rises - Page 2 Empty Re: 21. The Sun Also Rises Čet Sep 15, 2011 6:01 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Epizoda je fantastična, ali zaista. Čim sam vidjela da je Jenna vampir, nekako sam znala da će ona biti ta koja će biti žrtvovana, jednostavno, svi ostali su izgledali previše „bitno“, mada smatram da je Jenna bila super lik, i da nije zaslužila da umre. Bilo mi je užasno žao kad sam vidjela da je Jenna na redu da je ubiju. Tračak nade se pojavio kada je dotrčala kod one vještice i ugrizla je, ali Klaus .. taj Klaus. Moram priznati, bilo mi je drago kada je Stefan rekao da će se predati, ne zbog toga što je to dokaz ljubavi prema Eleni ili dokaz izuzetne hrabrosti, već šansa da ode, nestane. A onda mi ga je bilo žao, i shvatila sam da nema šanse da on bude žrtvovan. John mi je tako super u ovoj epizodi bio. Ona scena kada je Klaus ujeo za vrat, jooooj, sledila sam se, bilo mi je krivo. Nekako sam mislila baš da neće uspjeti ono što je Bonnie zajedno sa Alaricom, Johnom i Jeremy-em pokušavala. I onda su tu oni – Bonie, Damon i Elijah. Scena prije toga, kada je Stefan pitao Elijaha da li će imati snage to da uradi, zaista sam povjerovala da hoće, iako sam u podsvijesti imala priču Damona i Stefana, i kako pored svega, oni su braća. Nekako sam i znala da će ga ucjenjivati za porodicu. Lažno. Damon spasio Elenu. Obožavam mu kosu na vjetru HAPPY Tužna scena kada je on vraća kući, u rukama. Njegov monolog ..uh. Pa onaj trenutak kada je miluje po kosi. TAKO SU SAVRŠENI. John, oh John, Johnny .. skroz mi je bilo žao što je umro. Ispostavilo se da je bolji, bar meni. Onda .. zadnja scena. BOŽE. Ona pjesma me uništila [tražim je na netu]. Onda Johnovo pismo, zagrljaj Jeremya i Elene, hodanje prema grobovima .. jao. Najtužnija scena. Užasno mi žao bi' Alarica, kada je spuštao cvijeće. Ne znam stvarno, ne znam zašto Jenna. Iako je ona možda i jedino rješenje [njena smrt] i neće 'oštetiti' glavne likove, opet mi je krivo, i mislim da nije zaslužila takvu sudbinu. Kako su to mogli uraditi Alaricu -.- Pa šta će on sad?! A Jeremy? Elena? Hjoj. -.- Plakala sam užasno. I onda na kraj: „Ne postoji lijek Stefane!“ DAAAAAAAAAA. Mora, mora. MORA! Poludila sam i jedva čekala sljedeću epizodu.

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu