Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Majkl postao tajni agent!

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Majkl postao tajni agent! Empty Majkl postao tajni agent! Sub Nov 19, 2011 7:52 pm

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Majkl postao tajni agent! 80233277--3630135794254573672

Sebaistan Roše (Sebastian Roché) pridružio se ekipi Denzela Vašingtona (Denzel Washington) koja snima novi triler, Safe House, u kome pored njih glumi i Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds). Prema magazinu Entertainment Weekly, Sebastian će igrati nemačkog tajnog agenta. On trenutno snima svoje scene u Vašingtonu.

Pored svoje uloge u Vampirskim dnevnicima, gde igra Majkla, Sebastian je glumio i u drugim TV hitovima kao što su Supernatural i Fringe. Takođe smo ga gledali i u filmovima Beowulf gde je igrao sa Anđelinom Džoli i u filmu What We Do Is Secret sa Šajnom Vestom (Shane West)-

Da li ovo potvrđuje naše sumnje da je Majkl zaista mrtav jednom za svagda?

Izvor: vampires.rs

http://www.iansbalkan.com

2Majkl postao tajni agent! Empty Re: Majkl postao tajni agent! Sub Nov 19, 2011 7:54 pm

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Pa, možda jeste. Ali, u ovoj seriji je sve moguće, uvek se dogodi ono što najmanje očekuješ.

3Majkl postao tajni agent! Empty Re: Majkl postao tajni agent! Ned Nov 20, 2011 12:24 pm

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

Ok, damn, Ryan is hottie <3
Denzel je jedan prefascinantan glumac, meni jedan od najdražih tako da mi je drago da će se pridružiti toj ekipi.
Sigurna sam da će film biti odličan, i više od toga.
I naravno, pogledat ću ga. VERRY HAPPY

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

4Majkl postao tajni agent! Empty Re: Majkl postao tajni agent! Ned Nov 20, 2011 3:48 pm

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

drago mi je zbog njega mada ne volim bas tajne agente..xD

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» Srećan rođendan Majkl!

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu