Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Srećan rođendan Majkl!

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Srećan rođendan Majkl! Empty Srećan rođendan Majkl! Sre Jan 25, 2012 9:57 pm

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Majkl Trevino (Michael Trevino), AKA Tajler iz serije “Vampirski dnevnici” danas slavi svoj rođendan!

Srećan rođendan Majkl! Michael_Trevino_266_FINAL_web1

Rođen 25. januara 1985. godine u Montebelu, Kaliforniji, uglavnom je rastao u istočnom delu Los Anđelesa. Kada je otkrio svoju strast prema glumi, upisao se u školu “Playhouse West”. Jedan od njegovih prvih poslova je reklama za “Old Navy”. Od tada, Trevino je gostovao u više serija, ukljućujući i serije “Čari”, Summerland”, “Kosti”, “90210″, “Psiholog” i “CSI: Majami”. Pojavljivao se u više filmova, uključujući i porodičnu dramu “Cane”, kao i “The Factory”. Pasionirani sportista, Trevino uživa u fudbalu, skijanju i surfovanju, a voli i da peca. Takođe je veoma talentovan plesač. Svoje vreme provodi između Los Anđelesa i Atlante, gde se snimaju Vampirski dnevnici.

Pa Majkl, svi mi koji stojimo iza sajta Vampires Serbia želimo ti srećan rođendan i da ga proslaviš najbolje što možeš! HAPPY

Izvor: vampires.rs

2Srećan rođendan Majkl! Empty Re: Srećan rođendan Majkl! Sre Jan 25, 2012 10:01 pm

Angela Somerhalder

Angela Somerhalder
Hello brother!
Hello brother!

wow 27 godina, stvarno nisam mislila da ima toliko.

well then happy birthday HAPPY

3Srećan rođendan Majkl! Empty Re: Srećan rođendan Majkl! Sre Jan 25, 2012 10:02 pm

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Srećan rođendan, Michael! HAPPY
Čestitala mu ja na Twitteru.
Takođe, i meni izgleda mlađe.

4Srećan rođendan Majkl! Empty Re: Srećan rođendan Majkl! Pet Jan 27, 2012 10:32 am

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

srecan rodjendans ve najbolje..HAPPY

5Srećan rođendan Majkl! Empty Re: Srećan rođendan Majkl! Sub Jan 28, 2012 10:58 pm

IxySalvatore

IxySalvatore
Hello brother!
Hello brother!

Happy Bday VERRY HAPPY

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu