Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Klaus, Met ili Tajler – ko je pravi za Kerolajn?

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Klaus, Met ili Tajler – ko je pravi za Kerolajn? VD314a0709b--3938391574361434177

Kerolajn – lik pored kojeg svi postaju prave dobrice… Met je bio spreman da se zabavlja sa vampirom, Tajler je smanjio svoj bes kako bi zadržao navijačicu, a Klaus je odjednom postao mio hibrid. Ali koji od ovih zgodnih momaka budi ono najbolje u ovoj Barbiki koja je ujedena? Kendis Ekola nedavno je pričala o tome za jedan sajt, a ni ona nije sigurna u odgovor na ovo pitanje.

“Ja sam zvanično “Tim Kerolajn” “, odgovorila je Kendis. “Mislim da Kerolajn treba da sazna dosta toga o sebi i mislim da publika nije baš do kraja upoznala Tajlera i Meta, tako da mislim da je previše rano da se donese odluka”. Oh, Kendis. Svi smo mi Tim Kerolajn, ali mi definitivno imamo mišljenje ko od stanovnika Mistik Folsa treba da se zabavlja sa Kerolajn!

Šta vi mislite o tome?

Izvor: vampires.rs

WickedGames

WickedGames
Compelled
Compelled

pa ja sam trenutno najviše za Klaroline, ali biću srećna kojeg god da ona odabere. isto kao što sam prvenstveno team Damon, tako sam i prvo team Caroline.

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Takođe sam sad najviše za Klaroline HAPPY
Ali, vidi se da Tyler jako voli Caroline. Ne bih se bunila i ako oni budu zajedno

Salvatore♥

Salvatore♥
Whole new world
Whole new world

Tim Caroline sam svakako, ali sam takođe i tim Forwood HAPPY

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

ma ne znam
jesam Klaroline ali i ostali su slatki sa njom..xD

Sponsored content