Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Klaus ima velike i ne tako dobre planove za Kerolajn večeras!

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Klaus ima velike i ne tako dobre planove za Kerolajn večeras! Sn2mic

Večeras je Kerolajnin (Caroline) 18. rođendan, i nadamo se da je njena velika želja da ostane živa, jer će joj trebati sva moguća pomoć kako bi se zaštitila od Klausa. “Kerolajn i Klaus još uvek nisu imali neke veze sve do sad, ali njihovi putevi će se konačno ukrstiti,” Kendis (Candice) kaže za HollywoodLife.com u vezi njenog velikog dana. “On je vezao za sebe njenog momka, i besna je. Ali ne možete ni biti besni na Klausa jer on ima moć da ubije svakoga.”

Kad smo već spomenuli njenog hibridnog dečka Tajlera (Tyler), Kendis nam obećava da ćemo do kraja sledeće epizode imati jasnu sliku o tome koliko je jaka njihova veza, i o tome da li će moći da prevaziđe te prepreke oko Klausa.”

A šta Kendis misli o onome što fanovi priželjkuju, moguću vezu između nje i Stefana?

“Počinje da mi se svidja ta ideja. Obožavam sve scene sa njima, mislim da su jako zabavne, i ima nešto što je jako privlačno u vezi njih. Ali Stefan je trenutno jako zagrejan za njegov cilj da sredi Klausa. Nisu baš imali nekih zajedničkih scena ove sezone, i ne vidim šta bi moglo da ih spoji. Videćemo kako će se ostatak sezone odvijati kao i to da li će Kerolajn preživeti…”

Ok, sad nam vi recite : Koja je vaša rođendanska želja za Kerolajn? Da se pomiri sa Tajlerom? Da bude sa Stefanom?

Izvor: vampires.rs

http://www.iansbalkan.com

WickedGames

WickedGames
Compelled
Compelled

oukej, ja ću samo opet da fangirlujem zbog njihovih zajedničkih scena xD

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

WickedGames ::oukej, ja ću samo opet da fangirlujem zbog njihovih zajedničkih scena xD
isto gxckkh

I želim Tylera iz kraja druge sezone, da!

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

pa joj bas me zanima sta ce to da bude sa Klausom..nisam jos gledala ep.
i da ona i Stefan imaju bas dobru hemiju..to sam primijetila jos u drugoj sezoni al` ona mi je bolja sa Tylerom i mora da bude sa njim....

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu