Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Da li smo prerasli velike smrti u finalu sezone?

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Da li smo prerasli velike smrti u finalu sezone? TVD3201909r-2749467744579233781

Finala sezone su uvek bila vreme kada treba da se umotamo u ćebe i molimo da nam ne ubiju našeg omiljenog lika. Novi obrti, zanimljive scene i na kraju ubijanje naših omiljenih likova… postalo je već više i – hm, kako da to kažemo a da ne boli, ma u pravu ste, preći ćemo na stvar – otrcano!

Iako se Wetpaint usredsređivao na različite serije, mi ćemo pravo u sredinu – “Vampirski dnevnici.”
Džuli i Kevin su postali serijske ubice. Koliko su samo likova ubili? Pa teško je i za izbrojati.
Evo da se okrenemo, prva sezona – ubili su Anu. Druga sezona – Džena. Treća sezona – Alarik. Oh, i Elena, da ne zaboravimo Elenu, iako se ona vraća. I to su samo neki od likova koji su nam bili dragi, one ostale nećemo ni spominjati jer ne želimo da se rasplačete.

Dobro, dobro, možda i dramimo, možda je to i zanimljivo nekome? Da li je? Kako god, bilo je zanimljivo u početku, ali već je prešlo limite. Džuli i Kevine, smislite nešto bolje da bismo strepili od vas!

Možda i previše gledamo TV. Šta vi mislite, da li su “smrtonosni” krajevi sezone malo izbledeli?

http://www.iansbalkan.com

WickedGames

WickedGames
Compelled
Compelled

u prve 2 sezone su im prolazile tolike smrti jer realno fanovi nisu navikli na takve stvari. već u trećoj sezoni je postalo toliko preterano da mi često dodje da se zapitam zašto pratim seriju. sada za skoro svakog lika očekujemo da umre i kad se to zaista i desi niko nije iznenadjen. to više nije veliki bum. isforsirali su previše "iznenadne smrti".

kitten.

kitten.
Sexiest Beast
Sexiest Beast

Slažem se sa Kajinim postom. Što je previše, previše je.

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

da i ja se slažem..
jednostavno su neke stvari postale previše oičigledne..
nije ni čudo što je gledanost manja..
Msm da bi trebali smisliti nešto novo

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu