Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

3. Bad Moon Rising

+3
Wwinner
jlovedejmona
heyMcqueen
7 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

13. Bad Moon Rising Empty 3. Bad Moon Rising Pet Nov 26, 2010 9:20 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

STEFAN SE SUSREĆE S NOVOM OPASNOŠĆU - Elena, Damon i Alaric odlaze na Duke Univerzitet kako bi pronašli Isobelina istraživanja o paranormalnom i traže tragove misterije vezane za Lockwood porodicu. Isobelina bivša učenica, Vanessa, se ponudi da ih provede kroz istraživanje i na kraju završi i sama saznavajući nove stvari. Stefan se suočava licem u lice sa zastrašujućom novom opasnošću u šumi, a Tyler saznaje šokantno otkriće u vezi Masona.

Šta mislite o epizodi Bad Moon Rising?

http://www.iansbalkan.com

23. Bad Moon Rising Empty Re: 3. Bad Moon Rising Ned Jan 30, 2011 5:46 pm

jlovedejmona

jlovedejmona
Hello brother!
Hello brother!

Dejmon me je odusevio kada je stao ispred Elene da je zastiti od Isabeline asistentice, to mi je bilo bas romanticno

33. Bad Moon Rising Empty Re: 3. Bad Moon Rising Pon Jan 31, 2011 8:41 am

Wwinner

Wwinner
Eternal stud
Eternal stud

^^ vukodlaak :D nijelosa epizoda. da, i meni je biloslatko to delena :)

43. Bad Moon Rising Empty Re: 3. Bad Moon Rising Sre Feb 02, 2011 10:19 pm

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

ajme kad je Damon stao ispred Elene... divno mi je to ^^ <3

53. Bad Moon Rising Empty Re: 3. Bad Moon Rising Sub Feb 12, 2011 1:22 pm

TheVampOne

TheVampOne
My life lacks
My life lacks

Jooj Bonnie kad je otvorila naglo zavesu UHHH -.-
Mogla je ubiti Caro STUNNER
Ima srece da je uspela XD
''So I don't get to choose the ring I have to wear the rest of my life? '' HAHHAA trzut

Mason werewolf <3

Stefan&Caroline trenuciii VERRY HAPPY Divnu su zajednoo <3
''No I am. Look, I swear that I am! Ok, but it's just I haven't been in the sun for days, and everyone's at the swimming hole having fun and Matt is there and he finally told me that he loved me but I've been blowing him off and now *you* want me to eat bunnies and I'm kinda freaking out ok? And now you're laughing at me. ''

63. Bad Moon Rising Empty Re: 3. Bad Moon Rising Ned Feb 20, 2011 4:39 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

Malo me je smorila epizoda ali ima extra scena. Super su mi Caroline i Stefan bili. Onda ona scena kad Damon staje ispred Elene da je zaštiti je baš super. Kraj je malo glupav, Elena je ispala vrlo retardirana, ali ipak, vjerovatno bih isto postupila da mi je neko pokušao ubiti brata...
Kul mi je ona scena kad Elena nako pošteno zažvali Stefana XD ispred Damona, tačno se vidjelo da hoće da ga napravi ljubomornim. Mason je taaako zgodan XD Super mi je bilo ono u šumi, ali bi mi bilo bolje da su pustili da Matt sve zna, a ne da mu brišu sjećanja. I na kraju opet Katherine, kučka.

73. Bad Moon Rising Empty Re: 3. Bad Moon Rising Sub Maj 07, 2011 8:37 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Aooo Elena me nervira svojim: Neću da pričam sa tobom - ponašanjem prema Damonu, msm nije on kriv što ga Katherine naljutila pa je skoro ubio Jeremya.
Ali nije ni Jeremy kriv što se našao u pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Ok, vadim se. U stvari, vadim Damona. Nije smeo ono da uradi remyu koliko god da je lud zbog Katherine, a Elena je kriva realno. Jebao je Stefan -.-"

A onaj kreten od cure, qq - kako je napala Damona, ko fol radi Isobel, nemam pojma O.o
A najmoćniji Damon: "So, if I were you, I'd be extra nice to me right now.." ♥
Kralj :D

A i on mukica, rekao Eleni istinu a ona odmah ko kreten, msm ja bi cenila kad bi mi neko rekao istinu, pruzila bih mu podršku, šta ja znam, sve se dobro završilo i tako to, ali ona -.- :/

http://www.iansbalkan.com

83. Bad Moon Rising Empty Re: 3. Bad Moon Rising Pon Jul 04, 2011 12:45 pm

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Sviđa mi se ona scena kada Damon stane ispred Elena da bi je zaštitio, cute. :) A Katherine me još više nervira. Mason vukodlak,znači znala sam.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» 11. By the light of Moon

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu