Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

11. By the light of Moon

+9
NinaTheVampire
jlovedejmona
iwkzy
TheVampOne
slatkica
marija_84
Damonian
Midnight_Butterfly
heyMcqueen
13 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

111. By the light of Moon Empty 11. By the light of Moon Pet Nov 26, 2010 9:24 am

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

TYLER SE SUOČAVA SA SVOJOM PRVOM TRANSFORMACIJOM — Kada puni mjesec nastupi, Caroline pomaže Tyleru da se pripremi za transformaciju koju ne može zaustaviti. Dok se Stefan i Katherina nadmudruju, Damon i Alaric su sumnjičavi kada se devojka po imenu Jules (gostujuća zvezda Michaela McManus) pojavi u Mystic Fallsu, tražeći svog nestalog prijatelja, Masona. Elena je isfrustrirana radi svega što Jeremy i njeni prijatelji rade kako bi je zaštitili. Bonnie i Luca (gostujuća zvezda Bryton James) rade zajedno na čaroliji, istovremeno čuvajući tajne jedno od drugog. Napokon, Elijah (gostujuća zvezda Daniel Gillies) se pojavi sa ponudom koja bi mogla sve da promeni.

Šta mislite o epizodi By the Light of Moon?

Poslednji izmenio Damonlicious dana Ned Jan 30, 2011 11:44 am, izmenjeno ukupno 1 puta

http://www.iansbalkan.com

211. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Sub Dec 18, 2010 4:38 pm

Midnight_Butterfly

Midnight_Butterfly
An invitation
An invitation

Pravi horor. Malo mi je bilo zao Rose. Zbog ovoga sa vukodlacima. Najj trentci u seriji su zblizavanje Caroline i Tylera. Jako su sladak par. :)

311. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Sub Dec 18, 2010 11:16 pm

Damonian

Damonian
Throw a dollar
Throw a dollar

Odlicna je ^^
Jedva cekam vidjet 12.
Super mi je zblizavanje Caroline i Tylera,ali mi je opet zao Matta :/

411. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Sub Dec 25, 2010 4:32 pm

marija_84

marija_84
Hello brother!
Hello brother!

Ej jel zna neko da li je tacna glasina da su Elena i Dejmon na kraju zajedno? Bas bi volela da bude tako mnogo su lepsi par a i Dejmon je mnogo lepsi od Stefana, barem meni:)

511. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Sub Dec 25, 2010 7:08 pm

slatkica

slatkica
An invitation
An invitation

Dejmon je presladak...ja bi vise volela da Dejmon bude sa Rouz HAPPY))) hdh

611. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Pon Dec 27, 2010 10:59 pm

TheVampOne

TheVampOne
My life lacks
My life lacks

Ne znaju ni on ko će biti sa Elemom xD
-----------------
Inače epizoda je strava! Zašto?
Tyler transformacijaaa *___* Stravaa!
Caroline, jaoo kako je dobraa ^__^ Obožavam je^^

Stelena se pomiriliiii <3

Lukaaa >.< Bacam hejt -.-

711. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Sre Jan 12, 2011 2:44 pm

iwkzy

iwkzy
Hello brother!
Hello brother!

Super je bas mi se svidja ! Nmg da docekam 27 da gledam novu epizodu :D

811. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Ned Jan 30, 2011 5:55 pm

jlovedejmona

jlovedejmona
Hello brother!
Hello brother!

E ova epizoda me podesti na horor al i malo romanticno pogotovo onaj deo kad Carolin pomaze Tejloru

911. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Sre Feb 02, 2011 10:31 pm

NinaTheVampire

NinaTheVampire
ISF Supporter
ISF Supporter

ajme Caroline i Tyler predivni suuu <333 Bas mi je zao sto ce Rose na kraju umreti od vukodlakovog ugriza... ona bitch je glupa neka ode iz grada... dopada mi se Elijahova ponuda :O

1011. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Čet Feb 03, 2011 10:30 am

spasojevicsara

spasojevicsara
An invitation
An invitation

Meni su bile najbolje scene Tylera i Caroline. Jules me uzasno nervira. Bilo mi je zao Rose na kraju kad joj se vratila ona rana.

1111. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Pet Feb 25, 2011 4:37 pm

Ivana

Ivana
Eternal stud
Eternal stud

Transformacija je bila wow *.* Mogu misliti kako se Ty prepao dok je gledao onaj video Masonove prve transformacije. caroline je baš bila dobra prema njemu, preslatki su zajedno. takođe, slatki su mi Damon i Rose, ali mi je glupo što onaj ugriz ipak djeluje. Luka me polako ali sigurno počinje nervirati... Takođe mi je gotivna scena kad Kath upada u glavu Stefanu i on sanja da se ona skida i da se ljude i onda se probudi i kaže 'kloni se mojih misli', tako nekako. Elijah djeluje iskreno, pa makar me prevario... tj. ne kontam šta onda smijera sa Lokinim tatom XD I da, još jedna zanimljiva scena, kad Elena ne može da izađe iz kuće i Damon joj kaže "you should go outside on sun, oh wait, you can't" xD i onda ga ona pogodi jastukom a Jeremija baci s kreveta XD

1211. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Pon Jul 04, 2011 1:28 pm

KatarinaTheVD

KatarinaTheVD
Hello brother!
Hello brother!

Malo je bilo glupo što Elena nije mogla da izađe iz kuće, ali je to ipak bilo radi njene sigurnosti.Kako mi je bilo žao Tylera, čoveče.Bilo je strašno.Ali Caroline je ipak ostala uz njega i nije bio sam u tome.

1311. By the light of Moon Empty Re: 11. By the light of Moon Ned Maj 27, 2012 1:10 pm

Cymoril

Cymoril
An invitation
An invitation

Posle ove epizode sam počela da shipujem Kerolajn i Tajlera.xD Ali ne mogu da verujem da nije stao na njenu stranu nakon toga (ono kada su je oteli vukodlaci)...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics

-

» 3. Bad Moon Rising

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu