Ian Somerhalder Balkan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sinopis za epizodu 11, "Our Town": Rođendan Caroline

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Sinopis za epizodu 11, "Our Town": Rođendan Caroline Caroline%20green%20dress%20miss%20mystic

Znate kakve su stvari kad Caroline (Candice Accola) ne želi žurku. Uprkos činjenici da je navršila 18 godina, vampirska plavuša nije za proslavu. Što je dobro za dvojnicu, to je dobro i za vampira, tako da Elena (Nina Dobrev) nju iznenađeno baca na čudno mesto uz Bonnienu (Kat Graham) pomoć. Veštica Mystic Fallsa takođe je zabrinuta za Jeremya (Steven R. McQueen) kada joj njegova sestra kaže šta je crtao.

Damon (Ian Somerhalder) i Stefan (Paul Wesley) zajedno pokušavaju da pobede Klausa (Joseph Morgan), ali se baš ne slažu - mlađi Salvatore će uraditi nešto opasno da bi dokazao da je on u pravu. U međuvremenu, Klaus je iznenađujuće ok izborom Tylera (Michael Trevino) da ne sluša naređenja svog gospodara.

Alaric (Matt Davis) je svedok neslaganja između doktorke Fell (Torrey DeVitto) i njenog bivšeg, medicinskog ispitivača (David Colin Smith) na sastanku osnivača.

Pročitajte celi sinopis:

Spojler:

Izvor: wepaint.com
Prevela: Chèri
@Ian Somerhalder Balkan

DEfire

DEfire
Throw a dollar
Throw a dollar

jevda čekam HAPPY ali prvo 10 HAPPY

http://robertpattinsononline.blogger.ba/

PopCorn

PopCorn
Moderator
Moderator

o pa ovo je super
bas me zanima sta je to Jeremy crtao
I Klaus sigurno nesto smijera sa Tylerom...

Chèri

Chèri
Moderator
Moderator

Gosh, ovo je odlično.
Mm, zanima me šta je to Jeremy nacrtao ._.
Mislim da je Klaus sigurno naumio nešto sa Tylerom, neće ga pustiti on tako lako.
Btw, Caroline je prelepa na slici HAPPY

heyMcqueen

heyMcqueen
Administrator
Administrator

Jeremy, oh my art soul ♥️
Jedva čekaaaam, ali kako ste rekli, prvo deseta epizoda. Zanima me doktorka Fell ^^

http://www.iansbalkan.com

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu